Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

EXTRA webb-baserad styrelsekväll

16 apr 19:00 - 20:30

Header för Extra webb-baserad styrelsekväll

I dessa tider och med anledning av Corona vill vi hitta nya sätt att vara kyrka och stötta de lokala församlingarna i de utmaningar ni står inför. Därför inbjuder vi samtliga styrelser i Region Öst till en extra webb-baserad styrelsekväll den 16 april kl. 19.00. Denna kväll vill vi möta er över länk för att dela uppmuntran, undervisning och be tillsammans med er.

Praktisk info

Det live-sända mötet inleds vid 19.00 och avslutas omkring 20.30. Mötet kommer live-sändas via Equmenia och Equmeniakyrkan i Region Östs facebook-sida, som du når via denna länk. Sändningen är tillgänglig för alla, och det enda som behövs är att samtliga som ska delta i sändningen (antingen hemifrån eller tillsammans med övriga styrelsen) har ett Facebookkonto som ni kan logga in på, för att därefter klicka er in till vår sida. Ingen kod eller särskild behörighet krävs för att ni ska kunna följa streamen, och i praktiken kan även icke-anmälda styrelser eller andra intresserade haka på spontant. De är också varmt välkomna såklart, även om innehåller kommer rikta sig till just styrelser.

Det kommer gå till så att ni kan se oss på regionkontoret, och för de styrelser som möts fysiskt för detta möte vill rekommenderas att koppla er dator till en projektor så att ni kan se bättre. Prova gärna innan så att ljudet fungerar. Vi inte kommer kunna texta sändningen, men hoppas att ni ska höra och se oss bra! Vi på regionkontoret kommer inte se er, men ni är däremot välkomna att kommentera under tiden.

Ni hittar livesändningen på denna länk: https://www.facebook.com/equmeniaost/

Anmälan

För att få lite koll på hur många personer som kommer närvara önskar ni meddelar via denna länk.

Frågor?

Kontakta
Johan Einarsson församlingsutvecklare, Region Öst
070-230 19 48 

Detaljer

Datum:
16 apr
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori: