Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
20 jun - 11 jul

Fjällkonfa 2021

Fjällkonfa i Hemavan är unikt! Här får du chansen till fler upplevelser under tre intensiva lägerveckor än vad många är med om under hela sitt liv: Varje dag tar vi oss ut på fjällvandringar, någon gång med övernattning. Beroende på väder och annat finns även möjlighet till glaciärvandring, grottur, skidåkning i midnattsolens sken, kanottur mm. Unika upplevelser tillsammans med nya vänner, som ofta blir vänner för livet.

Eftersom vi på grund av Coronapandemin inte kunde genomföra lägret 2020 så erbjuder vi 2021 ett läger där både de som var anmälda till 2020 års läger och nya deltagare är välkomna. Det blir alltså ett större läger än vanligt! Platserna är begränsade!

Dessutom har vi givetvis undervisning kring kristen tro för att du skall kunna skapa dig en egen uppfattning om vem Gud är och varför du finns till. Vi försöker börja i dina frågor, funderingar och upplevelser och söker svaren i  Bibeln och människors erfarenheter. Vi “slår” inte in kunskaperna utan vill hjälpa dig att själv finna sambandet mellan den kristna tron och livets mening så att Du kan förstå och gå vidare lite tryggare i livet.

Anmälan och mer information finns på fjällkonfas hemsida: fjallkonfa.se