Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inställt: För den här världens skull – En dag om mission

4 apr 09:30 - 17:00

Stor grupp barn som skrattar och ler

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset, även kallat Covid-19, har Equmeniakyrkan och Equmenia beslutat att ställa in alla samlingar fram till och med 30 april. Där det är möjligt genomför vi eventuellt evenemang på andra sätt. Till exempel som videomöten.


En dag för dig som längtar efter att se Guds mission ta tydligare form i ditt eget liv eller i de sammanhang där du rör dig.

Ropa till mig, så ska jag svara dig och låta dig höra om stora och ofattbara ting som du inte känner till.
– Jer 33:3

Vad är mission idag? Hur berättar vi med våra munnar och med våra liv om den Gud som dött för vår skull och öppnat vägen till himlen genom att uppstå från de döda? Vi längtar efter att se Gud som herre över Borlänge lika mycket som över Bangalore och undrar hur vi tar nästa steg i tro.

Vi tror att samma Gud som drev de första lärjungarna att med hela sina liv berätta om Jesus också drev missionärer i början av förra århundradet att offra sina liv av längtan efter att få berätta för andra om samma Jesus. Vi tror att samma Gud nu kallar oss att göra detsamma på gamla och nya sätt. Tillsammans med dig vill vi fråga Gud – hur, vad, när och var gör vi det?

Välkommen till en dag i Borlänge där vi samlas för att tillbe och söka Gud framför allt med frågan ”Hur ska vi bedriva mission idag?”.

Den här dagen är för dig som längtar efter att se Guds mission ta tydligare form i ditt eget liv eller i de sammanhang där du rör dig. Ta med din personliga längtan eller fundering och våga låta dig utmanas och inspireras. Det blir seminarium, tid för diskussioner, bön, måltider och gudstjänst.

Plats

Missionskyrkan och Korskyrkan Borlänge

Datum

4 april 2020, kl. 9.30-17.00

Anmälan

Senast den 30 mars till Karin Åkesson, missionsinspiratör Equmeniakyrkan, karin.akesson@equmeniakyrkan.se

Uppge om du har behov av specialkost eller önskar boende i hem. Ålder 20-35 år.

Kostnad

Självkostnadspris

Frågor

Har du frågor rörande dagen, kontakta Karin Åkesson

Medverkande

Marcus och Caroline Sandström – missionsentusiaster, läkare
Rickard Lundgren – missionär, församlingsgrundare och evangelist i Equmeniakyrkan.
Bertil Åhman – missionär
Karin Åkesson – pastor och missionsinspiratör i Equmeniakyrkan.
Med flera…

Hela helgen

Under helgen pågår också konferensen ”Väx upp!” som riktar sig till ungdomar mellan 18-25 år i Equmenia Mitt. Vi kommer bland annat att samköra mat och gudstjänster med den konferensen, vilket gör att du med fördel kan komma redan på fredagen och stanna till söndagen. Helgen avslutas med missionsgudstjänst i Missionskyrkan Borlänge söndag kl. 11.00 då Karin Åkesson predikar.

Detaljer

Datum:
4 apr
Tid:
09:30 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, ,