Laddar Evenemang
Logga för konfirmationslägret
27 jun - 11 jul

Konfaläger Klintagården 2021

Vår önskan är att konfirmationslägret ska ge dig en möjlighet att stanna upp, fundera och samtala om frågor och ämnen som rör livet och den kristna tron. Under två veckor på  Klintagården möts vi för att tillsammans dela frågor och funderingar. Vi vill skapa en positiv miljö där inga frågor är för små eller för stora. Det handlar om att få testa och utforska den kristna tron. Du kommer också att träffa nya vänner från hela landet. Allt detta gör vi genom undervisning, gemenskap, fritidsaktiviteter och andakter.

För vem?

Årets konfirmationsläger riktar sig till dig som är född 2006 eller slutat 8:an inför sommaren 2021, samt till de som hade önskat delta vid lägret 2020 som blev inställt på grund av Corona. Det spelar ingen roll varifrån du kommer eller om du är aktiv i en kyrka eller ej  – alla är varmt välkomna!

Anmälan

Anmälan för lägret sommaren 2021 är stängd. Vid frågor kontakta Lotta Suu, 076-5011859, lotta.suu@equmenia.se

Tid & Plats

Lägret pågår två veckor mellan 27/6-11/7 2021 på Klintagården, Köpingsvik Öland.

Kostnad

Deltagaravgiften är 6500 kronor. I priset ingår: boende i 4-6-bäddsrum, mat och fika som äts på gårdens restaurang, undervisning och andakter med pastorer och ledare, allt material, sång, musik och ledarledda fritidsaktiviteter. Helt enkelt allt som sker på lägret samt återträffen.

Övrig information

Lägret arrangeras av Equmeniakyrkan Region Öst, Bilda sydöst och flera församlingar som är en del av Equmeniakyrkan Region Öst. Under hösten 2021 blir det återträff för lägret tillsammans med en annan ungdomssamling i Equmenia Region Öst. Exakta datum meddelas deltagarna senare.

Folder för lägret finns att se här: Konfaläger Klintagården 2021 – folder.

 

Kontaktperson

Lotta Suu, Region Öst
076-5011859

lotta.suu@equmenia.se