Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
14 mars, 2020 - 15 mars, 2020

Inställt: Kördag Upplandsmötet 2020

Målad karta - Till jordens yttersta gräns

Uppsalamötet ställs in

Uppsala Missionskyrka går in i ett Trygghetsläge från fredag den 13 mars i syfte att bromsa smittspridning av coronavirus och sjukdomen covid-19. Detta gäller tills vidare. Detta innebär att det planerade Upplandsmötet 14–15 mars tillsammans med andra församlingar ställs in.


Tidigare information

Under Upplandsmötet 14-15 mars i Uppsala Missionskyrka anordnar vi, Gunnar Axelsson Fisk och Markus Jonsson, en workshop för körsångare i Upplands Equmeniaförsamlingar.

Upplägg: Vi kommer på lördagen att jobba mellan 13:00 – 17:00 och sedan framträda på festkvällen 18:30-20:00. På söndagen medverkar de som vill och kan på gudstjänsten kl 11:00. Vi övar då från 09:30.

Innehåll: Körmässan ” Till jordens yttersta gräns” samt sånger av Elisabeth Hermodsson.

Hur? Med lekfull respekt undersöker vi musikens vokala och sceniska möjligheter! Vi varvar sångteknik och gehörsövningar med sceniskt arbete. Vi jobbar både med och utan noter.

Vilka är vi? Gunnar Axelson Fisk är församlingspedagog i Uppsala Missionsförsamling med mångårig erfarenhet av att stå på scen och sjunga både i gudstjänstsammanhang och som professionell sångare i vokalgruppen Vibafemba. Markus Jonsson är församlingsmusiker i Uppsala Missionsförsamling där han leder både kyrkokören och Missionskyrkans Vokalensemble. Utöver det frilansar han som dirigent och organist.

Anmälan: OSA senast 14 februari till www.Bildsa.nu/kordaguppland. Ange ditt namn samt vilken stämma du sjunger (sopran, alt, tenor, bas). Det kommer att finnas noter och repfiler tillgängliga för den som vill komma förberedd.

Välkommen!