Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Ledarträff Online!

28 maj 19:30 - 21:00

Välkommen till en digital ledarsamling för dig som ledare i Svealand.

Under en kväll får vi samtala med varandra, dela erfarenheter och tips. Som region funderar också vi hur man kan ge stöd till föreningar. Tänk om vi kunde ses och tillsammans fundera vidare över detta.

Därför bjuder vi in till en onlinesamling där ALLA föreningar i regionen får vara med, där vi tillsammans delar erfarenhet, tankar, visioner. Vi kommer också få tankar från Equmenias nationella arbete.
Kvällen kommer delvis vara i helgrupp men också delas in i mindre grupper utifrån vilka olika verksamhetsgrupper ni kommer representera.

Du kanske tycker att denna träff är lite sen och att terminen snart är slut, men det är också nu vi kan dela lite erfarenheter. Vi har alla på olika sätt trevat oss fram till en omställning, och det har lett oss in på olika vägar.

Det är också nu vi närmar oss en tid då vi inser att vissa planerade läger inte blir av, uppskjutet till annan tid eller blir på ett helt annat sätt, det är också nu vi ställer oss frågan om vi ska göra något annat i sommar för barn- och unga.

Torsdag 28 maj kl 19:30-21:00

Varje förening får ha upp till tre personer med. Tänk gärna en bred representation, tex ordförande, tonårsledare, söndagsskolledare etc.

För att vara med behöver ni anmäla er, senast 26 maj. I samband med att du anmäler dig kommer du få en länk till det zoom-möte som vi kommer att använda. Zoom fungerar att använda från dator och mobil. Använder du mobilen behöver du ladda ner appen zoom.

Anmälan

Vi hoppas vi kan ses!

Anna Gustafsson, regionsamordnare Svealand
Anja Wändal, föreningsutvecklare

Vid frågor och funderingar: Anna Gustafsson, 070-485 98 38, anna.gustafsson@equmenia.se

 

Detaljer

Datum:
28 maj
Tid:
19:30 - 21:00
Evenemang Kategorier:
,