Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Medarbetardag i Vinnersjö

26 sep 09:00-16:00
Equmeniakyrkan
Mitt
Medarbetare
Region Mitt

Vinnersjö Missionsförsamling inbjuder regionens medarbetare till en dag av ”påfyllning och gemenskap den 26 september. Så här skriver de:

Vilka är vi? Jo, vi är en liten missionsförsamling i Gävle kommun med en längtan att åter få se Guds ord och hans rike spridas över vårt land.
Vi ber om det och vi jobbar för det här där vi befinner oss. I våra böner innesluter vi alltid er pastorer, diakoner, ungdomsledare, evangelister och andra som ställer era liv till Guds förfogande. Även om vi inte har någon egen pastor ser vi er som viktiga nycklar.
Mot bakgrund av det har det väckts en längtan att få träffa Er, bjuda Er på en dag av påfyllning och gemenskap och att få vara i bön tillsammans med Er.

Därför hälsar vi alla Er som har Er arbetsplats i en församling…..

Varmt välkomna till Vinnersjö Missionshus den 26 september!
09:00 Frukostfikat står framdukat
10:00 Vi berättar kort om vår församling och vår verksamhet. Därefter talar Eva Simonsson, Kerstin Rask Lind och Katrina Stephan om ledarskap och gemenskap.
12:00 Lunch
13:00 Samtal och bön i mindre grupper
15:00 Avslutning och fika

Vår målsättning är att få bjuda Er, som har ett så utgivande arbete, på en dag där Ni är i centrum och där Ni kan få hämta kraft.

Åter igen, varmt välkomna!
Era vänner i Vinnersjö Missionsförsamling

Bjud gärna in andra Du känner som också har sin arbetsplats i en församling inom Equmeniakyrkan eller något annat samfund!
Anmäl att du kommer till Eva Simonsson,
070-314 17 62, senast 20 september. Kom ihåg att informera om du har andra kostbehov än gluten- och laktosfritt och vegetariskt.

Man tar sig enklast till Vinnersjö med bil men om du vill åka kollektivt tar du buss från Gävle till Hedesunda. Säg till så hämtar vi dig.

Plats:

Vinnersjö Missionshus
Bysjövägen 11
Hedesunda,810 40Sverige