Laddar Evenemang
logga lägret ohana
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
31 juli, 2020 - 2 augusti, 2020

Mitt Tonårsläger – Ohana 2020

 

Pga corona och de restriktioner som finns (sammankomster med max 50 personer och endast lokala läger) kommer vi tyvärr inte kunna mötas till ett vanligt läger på Ensro i sommar, men vi vill inte ställa in helt och hållet, så vi håller på med en omställning.

*   Datumen blir 31 juli – 2 augusti fredag-söndag.

*   Det kommer finnas ett kluster (en fysisk samlingsplats) ganska nära dig, i din sjukvårdsregion

*   Det blir gudstjänster, aktiviteter och häng online med alla kluster.

*   Kostnaden kommer att bli mycket mindre.

*   Du kommer att få anmäla dig till ditt lokala kluster, eller välja att bara vara med online.

 

Du anmäler dig genom att klicka på den sjukvårdsregion du bor i om du vill träffas i ett kluster, med andra från ditt område, eller Digital för att delta med alla andra bara online.

Norduppland

Gävleborg

Dalarna

Digital

Sista anmälningsdag är fredag 17 juli

För varje kluster är det ett begränsat antal deltagare (inklusive ledare och funktionärer) som kan träffas enligt Corona-restriktionerna. Därför är det ”först till kvarn” som gäller, så skynda dig att anmäla dig! Om du inte får plats kommer du att hamna med i den grupp som deltar online och får då inloggning och länkar till det som sänds digitalt.

Den helt digitala varianten är gratis. Varje kluster bestämmer hur man löser kostnad för mat, fika och resor. Mer info om det kommer från klusterledningen eller din lokala tonårsledare när anmälningstiden gått ut 17/7.

Gemensamt för alla kluster och de som deltar digitalt är Smågruppssamling på zoom, Kvällsprogram, Gudstjänster och seminarier med samtal. Utöver det kommer det att genomföras aktiviteter i klustren och även saker du kan göra hemma.

Start fredag 31/7 med kvällsprogram i klustren och sedan gudstjänst 20.30.
Slut söndag 2/8 efter Gudstjänst söndagkväll (ca 22.00)

 

Har du frågor och fundera just nu? Hör av dig till Erika Planeskog.