Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mitt Tonårsläger på Ensro 2020

27 jul - 1 aug

logga lägret ohana

OMSTÄLLNING PÅGÅR! Anmälan är pausad och mer info kommer så snart vi ställt om färdigt, tidigast efter ledarsamlingen 26 maj. Om du som ledare har frågor om ledarsamlingen kontakta Erika Planeskog. erika.planeskog@equmenia.se 076-4568406

 

Måndag 27/7 – Lördag 1/8 på Ensro lägergård, utanför Rättvik!

Vad gör man på ett tonårsläger på Ensro?

På ett tonårsläger har vi seminarier och workshops, aktiviteter, kvällsprogram, gudstjänster och mycket mycket mer… Det finns också mycket tid för att bara hänga med gamla och nya vänner, kanske bada eller spela volleyboll eller att bara hänga vid lägerkiosken.

Lägret är för alla som går på högstadiet eller gymnaiset!

Alla på lägret delas in i en mindre grupp som träffas minst en gång per dag.  Varje kväll firar vi gudstjänst med teman som vi tror berör de tankar och funderingar en tonåring går och bär på. Lovsången har en naturlig plats i gudstjänsterna och efter predikan finns möjlighet att delta genom olika bönestationer – en tid för dig att hänga med Gud.
Följ med i sommar så får du se!
/Erika Planeskog

Lägret heter: OHANA

OHANA betyder familj. Vår förhoppning är att det här ska bli ett läger fyllt av gemenskap, där vi får känna att vi hör ihop, som en familj. En gemenskap där man får va som man är och ingen blir utanför.

Boende och annan praktisk info

På Ensro bor man i stugor/rum tillsammans med några andra som är med på lägret. När du anmäler dig kan du skriva om det är någon särskild du vill bo med, annars så placerar vi ut alla och anpassar så att man får bo med någon från samma ort.

Mer praktisk info kommer senare

Kostnad och anmälan

Lägret kostar 1100 kr. Det betalas med en faktura efter lägret.

 

Den 19 april kl 19.00 öppnar anmälan! Sista anmälningsdag är 13 juni Klicka här för att skicka in anmälan! 

 

Om man har svårt att själv kunna betala avgiften för lägret så kan man söka om pengar från Equmenia Mitts lägerfond. Det behöver man göra innan anmälningstiden gått ut för lägret. Detta gäller för fonden:

Deltagare på regionens läger kan söka ett bidrag från fonden. Då vill vi att man först har varit i kontakt med sin lokala förening för att se om det går att få ekonomiskt stöd där innan man vänder sig till regionen. 

Regionpersonalen är de som godkänner ansökan, om behov finns kontaktas den förening som den sökande tillhör. Den sökande ska vara medlem i en Equmeniaförening i regionen. 

Man kan söka för upp till 50% av avgiften, men max 1000 kr. Undantag kan göras efter samtal med regionpersonalen.

Här kan du göra ansökan till lägerfonden!

Information till föreningar och Ledare:


Tonårslägret gör vi tillsammans! 

Har du gått ut gymnasiet eller inte längre är tonåring kan du följa med som funktionär, eller ledare.  

Är du intresserad av att följa med som ledare eller funktionär på sommarens läger? Då behöver vi dina tankar för att spika datum och forma ett LÄKO.
Den första ledarträffen är online tisdagen 24 mars kl 20.30-21.30.
Sedan är det inplanerat två ledarsamlingar, online, 6 maj och 26 maj 18.30-20. Frågor? Hör av dig till Erika Planeskog 076-4568406

 

Funderingar kring vad det är för skillnad på ledarroll och Funkisroll m.m. kan man läsa om i detta dokument.

Detaljer

Börjar:
27 jul
Slutar:
1 aug
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik ,795 92 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.ensro.se