Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Mitt Ungdomsanställdadagar

15 sep 11:30 - 16 sep 16:00

Som region tycker vi att det är viktigt att stötta de medarbetare som arbetar med barn och unga i vår region. Därför bjuder vi två gånger per år in till träffar där vi på olika sätt tar upp frågor kring barn och ungdomsarbete. Under våren träffas vi en dag och under hösten två dagar med övernattning. Träffarna är både till för dig som är anställd just som ungdomsledare/pastor/diakon, MEN även för dig som har en föreståndartjänst och jobbar mycket med barn och unga i din tjänst!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Hösten 2020 träffas vi den den 15-16 september på Ensro lägergård, utanför Rättvik. Vi börjar med lunch 11.30 och avslutar dagen efter med fika 15.00.

Fokus på dessa dagar är undervisning kring ledarskap och att lära känna varandra. Vi kommer att ha med Anna Gustafsson, regionsamordnare i Svealand på dagarna. Anna kommer att ha undervisning kring ledarskap utifrån att var anställd i församling.

Denna träff kostar inget (förutom din resa dit).

För att kunna planera dagarna behöver man anmäla sig. Det gör man till Maria Melin, senast en vecka innan.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

På våren ses vi en dag någonstans i regionen. Tanken med vårens träff är att få mötas i en lokal församling/förening där de får möjlighet att berätta om sitt arbete och vi alla tillsammans får utmanas och fundera kring vår egen verksamhet. Mer information om vårens träff kommer senare.

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dessa arrangemang görs tillsammans med studieförbundet Bilda

Detaljer

Börjar:
15 sep 11:30
Slutar:
16 sep 16:00
Evenemang Kategorier:
,

Plats

Ensro lägergård
Enskvarnsvägen 4
Rättvik , 795 92 Sverige
+ Google Map
Webbplats:
https://www.ensro.se