Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MittKampen Hemma

20 apr - 17 maj

MittKampen Hemma är en scoututmaning för alla scouter i Equmenia Mitt. En utmaning som var och en kan göra själv hemma.

Vi har tagit fram MittKampen Hemma för att vi vet att den del scoutgrupper inte har möjlighet att ha verksamheten igång just nu, samtidigt som vi vet att många barn sitter hemma mycket mer av sin tid än vanligt.

Vi hoppas att scoutledare kan skriva ut och dela ut till sina scouter. Både i kårer där man i nuläget inte har någon verksamhet och i kårer där man har verksamhet. Självklart kan också scouter ladda ner materialet själva, men vi tycker att det är viktigt att det inte ska krävas att alla scouter ska tillgång till dator och skrivare.

Men hur går det till?

Jo, så här! Varje åldersgrupp har ett eget ”arbetsblad” med olika utmaningar. Under den period som MittKampen Hemma är så kan man göra de olika utmaningarna och fylla i bladet. När man är klar (eller har gjort så mycket man kan) så behöver man skicka in det. Det finns tre olika alternativ: 1) att ge det till sin ledare som sen skickar in, 2) att ta bild och smsa, 3) att posta. Kontaktuppgifter står på pappret.

Kan man vinna nåt?

Alla som skickar in sin resultat kommer att få ett specialdesignat märke att sätta på scoutskjortan. Sen kommer vi också att lotta ut vinster bland dem som skickat in!

Behöver man anmäla sig innan?

Nej, det behöver man inte. Men de ledare som tänker dela ut pappret får gärna skicka ett mail till oss så att vi vet ungefär hur många som deltar.

Här laddar du ner materialet

Utmaningar till Spårare

Utmaningar till Upptäckare

Utmaningar till Äventyrare/Utmanare

 

Hör av dig om du har frågor!

Du kan maila Maria Melin om du har frågor!

Detaljer

Börjar:
20 apr
Slutar:
17 maj
Evenemang Kategori:

Arrangör

Equmenia Mitt
E-post:
mitt@equmenia.se
Webbplats:
https://equmenia.se/mitt/