Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MittKampen online 2020

25 apr

MittKampen logga
I april är det återigen dags för den digitala MittKampen! MittKampen online består av ett antal utmaningar, där man åldersvis tävlar mot andra patruller. Men viktigast av allt är att man som scout får känna sig som en del av ett större sammanhang och ha en rolig förmiddag tillsammans.
Vanligtvis när vi kört MittKampen så har scouterna träffats hemma i sina patruller och följt en livesändning. Men i år ändrar vi det lite, för att man ska kunna vara med och vara ute så hoppar vi över livesändningen. Men man är fortfarande tillsammans med sin patrull! Mer info längre ner i texten…

MittKampen äger rum lördagen den 25 april, kl 10.00-12.00.

För er som inte har någon scoutverksamhet just nu så kommer vi att erbjuda MittKampen Hemma. Det är en enklare variant, som scouterna kan göra själva hemma under en längre period. Vi tänker oss att ni ledare då tar ansvar för att era scouter får del av materialet. Mer om det kommer du snart att kunna läsa här!

Vad behövs för att vara med?

För att kunna vara med och få de uppdrag som delas ut så behöver varje patrull ha en ledare/vuxen som kan få sms/mms och kan gå ut på internet med sin mobil. Genom sms kommer vi under dagen att skicka information, länkar för rapportering och annat ni behöver veta.

När ni har anmält er kommer ni också att få ett mail med information om andra praktiska saker som ni kommer att behöva förbereda för att kunna göra de utmaningar som kommer under förmiddagen. Det är inga krångliga saker (inga slanor behöver fixas i år) och vi tror att de flest har vad som behövs.

Familjescout

I år kommer vi att ha en särskild kategori för de kårer som håller på med familjescout. De deltar på samma sätt, men får utmaningar anpassade utifrån att de är mer blandade åldrar.

Anmälan

Anmälan behöver göras senast 19 april.

Klicka här för att anmäla er! 

Tidigare år

Om du vill se hur det har varit tidigare år, så kan du gå in på den hemsida vi använt:

Här hittar du sidan! 

Detaljer

Datum:
25 apr
Evenemang Kategori:

Plats

Online

Arrangör

Equmenia Mitt
E-post:
mitt@equmenia.se
Webbplats:
https://equmenia.se/mitt/