Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
22 april, 2020 18:30 - 21:00

Inställt: Mötesplats inför kyrkokonferensen – Linköping

Text "regionala mötesplatser inför kyrkokonferensen"

Uppdatering den 17 mars 2020. 

Mötesplatsen inför kyrkokonferensen 2020 är inställd.

Med anledning av den rådande situationen gällande det nya Coronaviruset, även kallat Covid-19, har Equmeniakyrkan och Equmenia beslutat att ställa in alla nationella och regionala samlingar fram till och med 30 april. Detta medför att Mötesplatsen inför kyrkokonferensen i Linköping är inställd. Där det är möjligt genomför vi eventuellt evenemang på andra sätt, till exempel som videomöten – hur det blir vid detta arrangemang är ännu oklart, men om möjligheten finns kommer det att skrivas här.

Frågor? Kontakta: 

Peter Bernhardsson, regional kyrkoledare
072-741 15 11, peter.bernhardsson@equmeniakyrkan.se

 

_____

 


Denna dag inbjuds förtroenderådet till en samling inför kyrkokonferensen 2020 i Missionskyrkan Linköping kl. 18.30-21.00. Under kvällen samtalar vi bland annat om inkomna motioner, budget, verksamhetsplan och det gemensamma ansvaret för konferensbeslut. Det kommer representanter från nationella kansliet, kyrkostyrelsen och regional personal. Även församlingsstyrelser, ombud och andra intresserade är varmt välkomna.

Anmälan & kostnad

Under kvällen serveras enkelt fika, och för att beräkna mängd önskade vi att ni anmälde er via länk. Anmälan är nu stängd.
Kvällen kostar 50 kr vilket betalas på plats.

En liknande samling sker också den 21 april i Vetlanda- läs mer om den här.

Frågor?

Peter Bernhardsson, regional kyrkoledare
072-741 15 11, peter.bernhardsson@equmeniakyrkan.se