Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
21 mars, 2021 16:00 - 18:00

Nätverksträff Grön kyrka – Bråttom men inte kört

Logga Grön Kyrka

Andreasförsamlingen Fjällstugan tillsammans med Equmeniakyrkan Region Öst, Studieförbundet BILDA samt Nätverket Grön kyrka bjuder in till en nätverksträff under rubriken ”Bråttom men inte kört”. Medverkar gör bland andra Stefan Edman, biolog och författare. 

Tidpunkt: Söndag 21/3, 2021 kl. 16-18

Plats: Fjällstugan i Jönköping via webb och ZOOM

Program

Kl 16:00 – Del I: Webbsänd föreläsning

Stefan Edman

Stefan Edman föreläser om klimatfrågan på temat för hans senaste bok ”Bråttom men inte kört”. Föreläsningen är öppen för alla via Fjällstugans hemsida www.fjallstugan.se.

Föreläsningen riktar sig till alla som har ett intresse för individens och den kristna församlingens ansvar i frågor om hållbarhet och klimatomställning.

Kl 17:00 – Del II: Nätverksträff via ZOOM

Nätverksträffen riktar sig till dig som är medlem i en församling och är intresserad av att samverka med andra för att inspireras och utveckla församlingens hållbarhetsarbete – och till dig som helt enkelt är nyfiken på nätverket Grön kyrka.

OBS! Till denna del krävs föranmälan. Anmälan görs via Andreasförsamlingens hemsida www.fjallstugan.se eller via epost till hallbarhet@fjallstugan.se.

Alla som anmäler sig till nätverksträffen kommer att få ett mail med information, underlag och en zoom-länk till nätverksträffen. Informationen mailas ut några dagar innan träffen genomförs.

 

Vid frågor, kontakta:

Kommittén för Hållbarhet hallbarhet@fjallstugan.se
Per Hallingberg, Fjällstugan, 0722-163969

eller

Johan Einarsson, regional kyrkoledare Region Öst
johan.einarsson@equmeniakyrkan.se