Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Onlinelägret

26 juni, 2020 - 28 juni, 2020

Nu när saker inte är som vanligt får vi tänka nytt. Under våren har många läger och samlingar blivit inställda, och när vi inte kan ha de aktiviteterna längre passar vi istället på att prova ett nytt koncept. Därför kommer vi i sommar istället att köra vårt första digitala läger. Under en helg har vi ett läger tillsammans, fast isär.

När och var?

Onlinelägret är ett digitalt läger där vi kopplar upp oss hemma med våra datorer för att mötas och umgås, trots avstånd. Lägret inleds fredagen den 26 juni kl. 18:00 och avslutas på söndagskvällen den 28 juni.

För vem?

Lägret riktar sig till dig som är tonåring eller ung vuxen.

Vad händer?

En del av lägret kommer att vara fokuserad på gaming, med turneringar och mer casual spel, men vi kommer också att ha sociala aktiviteter, tävlingar, utmaningar som utförs IRL, spex och självklart andakter och bibelstudium. Andakter, bibelstudium, turneringar och en del av tävlingarna kommer att streamas online, och kontakten med varandra kommer mestadels ske via en discordkanal. Mer information om det tekniska och länkar kommer i ett mailutskick den 24 juni till de som anmält sig.

För mer information klicka här

Vad behöver jag för att kunna vara med?

För att kunna vara med på onlinelägret behöver du en dator eller annan enhet som du kan koppla upp dig mot internet med.

Anmälan och kostnad

Du anmäler dig till onlineläget senast 23 juni här. Därefter går det bra att kontakta David Forsling ifall man är intresserad att vara med på lägret, se kontaktuppgifter nedan.

Lägret är gratis att vara med på.

Kontaktperson

Har du frågor om onlinelägret kan du vänd dig till David Forsling 070-259 83 95‬.

 

 

Detaljer

Börjar:
26 juni, 2020
Slutar:
28 juni, 2020
Evenemang Kategorier:
,

Arrangör

Equmenia Nord
E-post:
info@regionnord.se
Webbplats:
www.equmenia.se/equmenia-nord