Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
4 september, 2020 - 6 september, 2020

Redo att leda- Ekumenisk scoutledarhelg- Flyttat till 2021

På grund av rådande omständigheter har vi blivit tvungna att ställa in Redo att leda denna gång. Vi planerar för att genomföra helgen hösten 2021 istället. Infomejl har gått ut till anmälda deltagare.

Scouthälsningar,
Planeringsgruppen för Redo att leda

 

 

 

………………………………………….

 

Välkommen till Redo att leda 4-6 sep 2020, Västeräng, Motala.

Redo att leda är en helg för alla som är scoutledare och som jobbar på kristen grund. 4-6 september går denna ekumeniska scoutledarhelg av stapeln på Västerängs lägergård utanför Motala. Vi ser fram emot en härlig helg tillsammans. En helg där vi som är scoutledare får lära känna varandra, utbyta erfarenheter och få inspiration i ledarrollen.

Fredag 4 sep

Vi börjar på fredagskvällen kl 20 med middag och invigning som går över i ett ljusspår. Kvällen kan sedan avrundas i kaféet ”Redo att Fika”. Övernattning sker i medhavt tält eller inomhus i säng.

Lördag 5 sep

På lördagen får vi gå i patruller till olika worksshops beroende på vilket spår du valt. Du kan välja Sjö, Skog eller Park och kommer att få ta del av fyra olika stationer på det temat. På kvällen har vi sedan ett intressant seminarium för alla med patrullsamtal och frågestund. Dagen avslutas med ett lägerbål vid sjön.

Söndag 6 sep

Söndag morgon har vi ett seminarium och en avslutningsgudstjänst. Innan vi åker hemåt får vi en lättare lunch.

Anmälan senast 15/8

www.redoattleda.nu