Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Regionstämma och Regionfest

6 Okt 15:30-20:00
Equmeniakyrkan
Stockholm
Region Stockholm

Välkommen på 2018 års Regionsfest för Region Stockholm. I år har regionen funnits i fem år har funnits och det firar vi med temat ”Ett i Kristus – En kyrka för alla”. Gudstjänst och seminarium kommer att ha Sinnesrotanken som tema.

Affisch för anslagstavlan

Sista anmälningsdag 27 september!! Det går inte längre att anmäla sig till Festen.

 

 

Program för Regionfesten

15.30 Fika

16.00 Sinnesrogudstjänst

17.00 Sinnesro – ett sätt att vara församling, kristen och människa. Panelsamtal. Lilian Edman, Vårdklockans kyrkan, Lena Bergström, regional evangelist m.fl.

18.00 Middag, mingel och fest för alla sinnen. Smaker och dofter från persiska köket, örongodis från lokala musiker, möten med sköna själar från regionen. Passa på att ses och synas i den brokiga, härliga gemenskap som är Region Stockholm.

19:30 Andakt med förbön för nya regionala medarbetare

 

Information och anmälan till Regionstämman (Equmenia Stockholm barn- och ungdomsorganisation) som börjar redan på morgonen hittar du här.

Mellan kl 13 och kl 15:30 möts regionens förtroenderåd dit varje församling kan utse en representant. Vi kommer ägna mötet åt viktig utvärdering av vår verksamhetsplan 2017-2018 samt förbereda för nya former för förtroenderådets arbete framöver.

Plats:

Ekensbergskyrkan
Parkvägen 1
Solna,Sverige
ekensbergskyrkan.se