Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Retreat – Stilla ro

25 sep 16:00 - 27 sep 17:00

1750kr – 1900kr
Vägsjöfors Herrgård

Välkommen att tillbringa en helg i stilla ro på Vägsjöfors herrgård. Vi kommer att starta tillsammans med middag på fredag kväll innan vi inleder retreaten och går in i tystnaden. Helgens ram blir gemensamma tideböner(andakter), varvat med måltider, tid för vila, promenader, sömn och vägledningssamtal enskilt för dig som önskar. Allt  sker under tystnad. Vi avslutar på söndag med gemensam måltid vid lunchtid.

Retreaten hålls i Ignatsius av Loyolas  tradition och vi som vägledare är utbildade av förening Kompass till att hålla  retreater och andlig vägledning efter hans ordning. Vi är båda även pastorer i Equmeniakyrkan och har i församlingsutvecklingsarbetet inom regionen, fått möjlighet att hålla retreater.  Helgen är till för dig som vill söka din väg vidare i livet som pilgrim, i sällskap med Han som kallat oss till att följa honom. Har du aldrig prövat på att göra en retreat så kan detta vara en god början, till ett nytt sätt att söka dig vidare.

Du kommer att bo i enkelrum, några med dusch och toalett på rummet (9 st ) och resten  med toa och dusch på korridor. Det finns även större duschutrymme med bastu att nyttja när kvällen kommer. Boendet är i herrgården eller i en av flyglarna. Våra måltider äter vi i herrgården och de gemensamma andakterna hålls i en av flyglarna, en trappa upp.

Ett program med tider och lite annan info får du när du ankommer till herrgården. Då betalar du även för helgen. Det är möjligt att checka in redan från kl 16.00 på fredag och sedan möts vi till middag kl 18.00.

Kostnad för helgen då all mat ingår , samt sängkläder och handdukar är:
Rum med toalett och dusch:  1900 kr
Rum med toalett och dusch på korridor: 1750 kr

Anmälan och frågor till: Sophia P Sjödin 070 603 82 59 eller maila: sophia.p.sjodin@telia.com

Vi följer FHM:s råd om hur vi ska umgås under helgen och håller fortsatt öppet för att vi måste kasta om planerna.

Vi har ett maxantal på 20 st deltagare.

Då hoppas vi på fina dagar tillsammans. Sista dag för anmälan: 14 september, tänk på att ange specialkost.

Väl  mött hälsar vi:
Sophia Paulsson Sjödin, Holmedal
Mogens Nielsen, Holmeda

 

Detaljer

Börjar:
25 sep 16:00
Slutar:
27 sep 17:00
Pris:
1750kr – 1900kr
Evenemang Kategori:

Plats

Vägsjöfors Herrgård
Vägsjöfors
Torsby,685 94Sverige
+ Google Map
Telefon:
056031330
Webbplats:
http://vagsjofors.se/