Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
18 april, 2020 10:00 - 14:30

Inställt: Svenska med sång

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset, även kallat Covid-19, har Equmeniakyrkan och Equmenia beslutat att ställa in alla samlingar fram till och med 30 april. Där det är möjligt genomför vi eventuellt evenemang på andra sätt. Till exempel som videomöten.


Välkommen att delta vid utbildning i Sjung språket den 18 april kl 10.00-14.30, Wesleykyrkan i Malmö/ Limhamn. Andreas Andersson, musikpedagog, kommer ge dig som finns i språkcaféer/ läxhjälp som språkledare eller är ledare i någon kör nya bra verktyg för att kunna arbeta med sången för inlärning av svenska.

Kursdagen kommer innehålla samtal och metodstöd för språkinlärning genom sång och framförallt kommer vi sjunga mycket tillsammans ur det nyskrivna materialet ”Sjung språket”-sånger skrivna av Jan Mattsson och Andreas Andersson, utvecklat i en språkverkstad i samarbete mellan Bergsjöns församling och Örgryte församling.

Under dagen kommer vi även ha en genomgång av musikappen We Are Voice som kan användas som stöd i sång- och språkgrupper. Alla deltagare får tillgång till det nyskrivna studiematerialet Sjung språket med sånger och ledarhandledning.

Mer information och anmälan >

Kontaktperson: Sofia Rosén sofia.rosen@equmeniakyrkan.se