Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

SMAKA & SE

30 okt 18:00 - 31 okt 23:00

Logga Smaka och Se

Vad är Smaka & Se?

Smaka & Se är en ungdomskonferens som hålls varje år i samband med höstlovet. För att ungdomar ska få smaka och se mer av vem Jesus är och få möta och lära känna varandra.

Men… Hur funkar det i år?

I år blir konferensen, som så mycket annat, lite annorlunda. Undervisning, happenings och kvällssamlingar kommer livesändas från Växjö. Tanken är att den lokala föreningen/tonårsgruppen själva arrangerar den fysiska mötesplatsen – helt utifrån sina egna förutsättningar och önskemål. Vill man övernatta i kyrkan, göra tacobuffé tillsammans, tälta i trädgården – you name it! Bara fantasin sätter gränsen.

När?

Konferensen startar 30/10 kl. 18.00 och avslutas 31/10 kl. 22.00.

Här finns ett dagsprogram. De exakta tiderna kan komma att justeras, men ungefär såhär kommer upplägget vara. Förhoppningen är även att det kommer finnas ett chattforum och ett virtuellt bönerum tillgängligt under alla sändningsuppehåll.

Titta gärna in på den här sidan lite då och då under hösten, mer information kommer allteftersom.

Dagsprogram för Smaka och Se

Ska man anmäla sig – och hur?

Ja, men det räcker att en person anmäler hela föreningen/tonårsgruppen. I anmälan fyller man i kontaktuppgifter till en person som är er kontaktperson. Den personen kommer sedan få mer information när konferensen närmar sig. Och kanske kan vi till och med få höra (och se!) hur ni har det hos er under konferensen!

Anmälan till Smaka & Se görs här.

Här finns även en folder för nedladdning. Detta är en Word-fil, som delvis är öppen för redigering. Det finns en textruta på baksidan av foldern där ni kan lägga in all information som ni vill skicka med till er lokala grupp.

Folder Smaka och Se redigeringsvänlig

Och en grej till…

Om ni i er förening/tonårsgrupp har deltagare som inte har svenska som modersmål och ser behov av att konferensen tolkas, skicka ett mail till Christer Gustafsson, se kontaktuppgifter här nedanför.

Detaljer

Börjar:
30 okt 18:00
Slutar:
31 okt 23:00
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Equmenia Öst
Telefon:
070-254 65 85
E-post:
christer.gustafsson@equmenia.se
Webbplats:
https://equmenia.se/ost/