Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Somliga till evangelister

3 Maj 17:00 - 5 Maj 13:00
Equmeniakyrkan
Nord, Mitt, Svealand, Stockholm, Väst, Öst, Syd
Nationellt

”NI SKALL VITTNA OM MIG”

Längtar du efter att gå från ord till handling när det gäller att dela din tro med andra? Vad vill du berätta om Jesus? För vem vill du berätta och hur ska du berätta?

Om detta är brännande frågor för dig – då är du välkommen till vackra Donsö den 3-5 maj. Det är Equmeniakyrkans evangelister och Donsö Missionsförsamling som inbjuder till en helg om det viktigaste av allt: Att många fler ska få en chans att komma till tro.

Vi bor enkelt, hjälps åt med det praktiska och ”väntar stora ting från Gud” så att vi kan ”våga stora ting för Gud. Kanske är du redan igång som ungdomsledare, pionjärarbetare eller evangelist – eller du längtar efter att få komma igång. Vår helg tillsammans kommer att innehålla undervisning, offentliga möten och många livsnära och livsviktiga samtal. Medverkar gör Equmeniakyrkans evangelister och säkert några av er som kommit för att vara med och som har något att berätta!

 

När?
3- 5 maj 2019. Vi börjar med kvällsmat och gudstjänst på fredag kvällen och avslutar i samband med gudstjänsten på söndag förmiddag.

Pris?
Donsö står med logi på golv (medtag luftmadrass, sovsäck och kudde), så det som kostar är maten som är till självkostnadspris. Samt att var och en står för sin egen resa. Möjlighet att subventionera resan finns för den som har behov av det.

Var?
Vi kommer att vara i Donsö Missionskyrka. Donsö ligger i Göteborgs södra skärgård och man tar sig dit med passagerarbåt från Saltholmen. Kommer du kollektivt åker du tåg/buss till Göteborg central och därifrån spårvagn till Saltholmen.

Anmälan och frågor?
Kontakta Liselotte J Andersson:
Liselotte.andersson@equmeniakyrkan.se eller Lena Bergström: lena.bergstrom@equmeniakyrkan.se

Mer information?
Efter den 10 mars finns ett detaljerat program. Du får ett sådant om du hör av dig till någon av kontaktpersonerna ovan.

 

Folder Somliga till evangelister