Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inställt: Tillsammans till källan – Retreat för unga vuxna

24 apr - 26 apr

Tillsammans till kallan - retreat

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset, även kallat Covid-19, har Equmeniakyrkan och Equmenia beslutat att ställa in alla samlingar fram till och med 31 maj. Därför kan vi inte erbjuda denna retreat.
Vi vill ändå passa på att skicka med en hälsning från vår arbetsgrupp och tips på hur du kan ta till vara på din egen läsning under påsk.

Halsning – Tillsammans till kallan


Tillsammans till källan är en retreat för dig i åldern 17-35.Under en tvåårsperiod arrangerar vi fyra retreater och du har möjlighet att delta på en eller flera. Den 24-26 april arrangeras den tredje av fyra och temat är Gemenskap och frihet.

 

Vad är en retreat? Ordet retreat handlar om att dra sig tillbaka. Jesus säger i Markusevangeliet: ”Följ med mig bort till en öde trakt, så att vi får vara ensamma och ni kan vila er lite.” För Jesus var det viktigt och en naturlig del av livet att ibland dra sig undan. I retreaten vill vi erbjuda dig en gemenskap, en plats och tid till att djupna och mogna i din tro. En vandring som tar sin utgångspunkt i ditt egna liv, din egen erfarenhet och den längtan du har.

Vid detta tillfälle kommer delar av Apg29 att finnas med.

Den sista delen kommer att vara:
13-15 nov 2020 ”Arbete och vila”

I foldern kan du läsa mer information om pris, program och mycket mer.
Senaste anmälan är 6 april

Folder – Tillsammans till källan, retreat

Anmälan ej möjlig

Detaljer

Börjar:
24 apr
Slutar:
26 apr
Evenemang Kategorier:
, , ,

Plats

Vägsjöfors Herrgård
Vägsjöfors
Torsby,685 94
+ Google Map