Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
20 oktober, 2020 09:00 - 15:00

TRÄFF FÖR NYANSTÄLLDA OCH ALLA BARN- OCH UNGDOMSANSTÄLLDA I VÄST

Till alla nyanställda inom Equmeniakyrkan och Equmenia i Region Väst Ungdomsledare, diakoner, pastorer, församlingsmusiker m.fl.

TRÄFF FÖR NYANSTÄLLDA Tisdag den 20 oktober 2020 kl. 9.30-12.00

TRÄFF FÖR ALLA BARN- OCH UNGDOMSANSTÄLLDA Tisdag den 20 oktober 2020 kl. 9.30-15.00

Välkommen du som är ny i din tjänst i vår region under 2020 samt alla barn- och ungdomsanställda. Under förmiddagen kommer du att få möta andra kollegor och vi informerar om hur vi arbetar tillsammans och om vad som är på gång i regionen.

Vi börjar dagen med gemensamt fika (för dig som deltar digitalt hoppas vi att du delar fikagemenskapen via skärmen) för att sedan dela upp oss i mindre grupper För alla barn- och ungdomsanställda pågår dagen längre och ni får ta del av undervisning, samtal, bön, gudstjänst, gemenskap, och mycket annat.

Dagen kostar inget förutom lunchen som var och en står för själva.

Under rådande omständigheter vill vi erbjuda denna träff både digitalt och på plats för att så många som möjligt skall ha möjlighet att mötas. Vi kommer att säkerställa social distans om du deltar på den fysiska samlingen – i regionkontorets nya lokaler bredvid S:t Jakobs kyrka vid Heden, Parkgatan 4, Göteborg.

I anmälan ange följande:

  • Om du deltar fysiskt eller digitalt
  • Om du ska delta i delen för:
    • Nyanställda eller o Barn- och ungdomsanställda (självklart kan du både vara nyanställd och barn- och ungdomsarbetare – i så fall väljer du delen för barn och unga)
    • Ange eventuellt specialkost

Välkommen!

Elin Alm, Regional kyrkoledare

Skander Kurtin, Regionsamordnare