Laddar Evenemang
  • Detta evenemang har redan ägt rum.
28 september, 2020 19:00 - 21:00

Träffpunkt för ledare i tonårsverksamhet

ungdomar i solnedgång

Under många år har scoutledarna i Region Öst haft möjlighet att mötas en gång om året för att prata scoutfrågor. Dessa samlingar har varit på olika platser i regionen.
Utifrån detta har vi som jobbar på Region Öst funderat över om vi inte skall göra likadant med fler ledargrupper inom Equmenia.

Så nu händer det!

Då vi i dessa tider fått lära oss att använda digitala redskap på ett nytt sätt så kommer detta möte att ske digitalt, via Zoom.

Måndagen den 28/9 kl. 19.00-21.00 inbjuds du som jobbar med tonårsverksamhet till ett videomöte, för att mötas omkring de frågor som är specifika för tonårsarbete. Fundera gärna kort kring just er verksamhet inför mötet; vilka frågor är aktuella hos er som ni skulle vilja samtala kring? Från regionens håll kommer också information och tips på kommande arrangemang, utbildningar m.m.

Anmälan till kvällen görs här.

Anmälan är främst till för att vi ska få en mailadress som vi kan skicka ut möteslänken till. Om ni är flera som vill delta från samma plats så räcker det med en anmälan. Länken kommer skickas ut på förmiddagen den 28:e och anmälan kommer vara öppen ända tills dess.
Så tveka inte, utan anmäl er och var med denna kväll!

 

Kort om Zoom
Zoom är ett program där tvåvägskommunikation är möjlig och där deltagarna kan se och vid behov höra varandra via datorerna. En person på respektive plats behöver ha tillgång till Zoom, och allra första gången programmet används i datorn kan ett program behöva laddas ner. Det är mycket smidigt och går fort. Har du använt Zoom innan på datorn behöver du inte förbereda något särskilt, förutom säkerställd internetuppkoppling. Om ni är flera som följer mötet tillsammans så kan det kan vara givande att koppla upp dataskärmen på en projektor så att hela gruppen kan se bra.