Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Träff för ungdomsanställda

11 feb 11:00 - 17:00

En grupp med ungdomsledare

Som region tycker vi att det är viktigt att stötta de medarbetare som arbetar med barn och unga i vår region. Därför bjuder vi två gånger per år in till träffar där vi på olika sätt tar upp frågor kring barn och ungdomsarbete. Under våren träffas vi en dag och under hösten två dagar med övernattning. Träffarna är både till för dig som är anställd just som ungdomsledare/pastor/diakon, MEN även för dig som har en föreståndartjänst och jobbar mycket med barn och unga i din tjänst!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

På våren ses vi en dag någonstans i regionen. Tanken med vårens träff är att få mötas i en lokal församling/förening där de får möjlighet att berätta om sitt arbete och vi alla tillsammans får utmanas och fundera kring vår egen verksamhet. Denna vårtermin ses vi tisdagen den 11 februari kl 10.00-16.00 och vi är i Missionskyrkan i Tärnsjö.

För att vi ska kunna beräkna mat och fika (och kunna samordna skjutsar) så behöver du anmäla dig senast en vecka innan. Skicka din anmälan till Maria! Regionen bjuder på fika och lunch under dagen!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Hösten 2020 träffas vi den den 15-16 september på Ensro lägergård, utanför Rättvik. Vi börjar med lunch 11.30 och avslutar dagen efter med fika 15.00.

Fokus på dessa dagar är undervisning kring ledarskap och att lära känna varandra. Mer info om innehållet kommer när det närmar sig.

Denna träff kostar inget (förutom din resa dit).

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –

Dessa arrangemang görs tillsammans med studieförbundet Bilda

Detaljer

Datum:
11 feb
Tid:
11:00 - 17:00
Evenemang Kategorier:
, , ,

Plats

Tärnsjö Missionskyrka
Kapellvägen 2A
Tärnsjö,74045Sverige
+ Google Map