Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Utbildning och visning av Equmeniakyrkans uppdaterade webbsystem

4 Dec 18:00-20:00
Equmeniakyrkan
Stockholm
Utbildning
Region Stockholm

Denna kväll inbjuder Equmeniakyrkans kommunikationsavdelning alla församlingar som har, eller är intresserade av att ha, en församlingssida under equmeniakyrkan.se till en utbildning och visning av Equmeniakyrkans uppdaterade webbsystem.
De arbetar just nu för fullt med att uppgradera, förbättra och förenkla webbsystemet. I samband med det gör nationellt anställda en liten turné och utbildar regionkontor och församlingar i det som är nytt.

Datum: 4 december 2019 kl. 18.00
Plats: Bromma Folkhögskola
Innehåll: Fika, demo, utbildning, frågor, prova själv

Anmälan: Sker till joakim.eriksson@equmeniakyrkan.se.

Varmt välkomna! 

Mer info från kommunikationsavdelningen:  

Från och med januari 2020 kommer vi påbörja arbetet med att flytta in alla församlingssidor i det nya systemet. Den här kvällen är därför viktig för församlingarnas redaktörer då vi går igenom hur det uppdaterade systemet fungerar och vilka möjligheter som finns. Det är också ett perfekt tillfälle att se och känna på systemet för de församlingar som funderar på att ”flytta in”.

Varför uppdaterar vi?

Efter uppdateringarna kommer systemet vara säkrare, enklare och snabbare. Redaktörerna kommer ha enklare verktyg för layout och redigering med stora möjligheter att bestämma ”här vill vi ha en bild, här ska det vara text, här en rubrik, här ska kalendern visas, osv”. Uppdateringen innebär också att ALLA församlingssidor kommer flyttas in i det nya systemet. I dagsläget ligger församlingssidorna i två olika gamla system vilket skapar onödigt höga kostnader och merarbete.

Om ni inte kan delta vid utbildningstillfället?
Om ni inte har möjlighet att komma den här kvällen så kommer det finnas manualer och instruktionsfilmer online i samband med lansering.

Frågor:
Joakim Eriksson, webbansvarig Equmeniakyrkan, joakim.eriksson@equmeniakyrkan.se