Laddar Evenemang

  Alla evenemang

Välkommen till en eftermiddag kring religionsdialog

21 Nov 13:00-16:00
Equmeniakyrkan
Svealand
Region svealand

Equmeniakyrkan och tidigare Missionskyrkan har samarbetat med Christian Study Centre sedan 70-talet. Till arbetet har vi haft möjlighet att söka SIDA-medel för ett omfattande fredsarbete som syftat till att människor från olika religiös bakgrund möts och lär känna varandra.

Det project som CSC går in i nästa år har namnet: “Building bridges among communities through Human Rights and Peacebuilding”.

Director Jennifer Jivan från CSC och Per Kristiansson präst från Malmö och medlem av svenska Pakistangruppen kommer denna eftermiddag att tala om situationen i Pakistan, civilsamhällets och kristnas utmaningar och möjligheter. Medverkar gör också medlemmar från svenska Pakistangruppen m fl.

Jennifer Jag Jivan är Direktor för Christian Study Centre. Hon besöker Sverige och Equmeniakyrkan under 10 dagar i november. Jenny skall förutom att komma till Karlstad också vara med på konferensen ”Leva Mångfald” i Högdalen den 15-16 november, delta i ett seminarium på MR dagarna i Linköping den 14 november, delta i seminarium på SIDA Civil Society Days i Stockholm den 20 november.

Här kan du ladda ner en affisch och sätta upp

Vi hoppas på en givande dag för medarbetare, förtroendevalda, frivilliga/volontärer.
Meddela gärna ditt deltagande till uffesanden@gmail.com så vi kan beräkna hur mycket fika som ska fixas…

VÄLKOMMEN!

Kontakt:

Region Svealand

Plats:

Kronoparkskyrkan
Signalhornsgatan 21
656 33 Karlstad,Sverige