Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Inställt: Väx upp!

3 apr - 5 apr

Logga för arrangemanget Väx upp

Med anledning av den rådande situationen gällande Coronaviruset, även kallat Covid-19, har Equmeniakyrkan och Equmenia beslutat att ställa in evenemanget.


Den 3-5 april är du som är mellan 18-25 år välkommen på en helg med bibel- och ledarskapsundervisning, i Borlänge. En helg då fokuset kommer att ligga på att lära sig mer om Bibeln och hur det påverkar oss.

Du kommer att välja att antingen ha bibelundervisning med rubriken ”Jesus som ledare” eller ”Jesus som förebild”. Tanken är att man ska kunna med både om man vill vara ledare, men även om man känner att det inte passar en.

Helgen kommer också att ha fokus på att lära känna varandra och samtal i mindre grupper.

Under lördagen arrangeras också ”För den här världens skull” parallellt med Väx upp! Det är en dag som handlar om mission och innehåller funderingar kring det. Vi kommer att göra vissa saker ihop, men du kan också välja det som ett tredje spår (gäller för åldern 20 och uppåt).  Här kan du läsa mer om det!

Tider

Helgen startar med fika kl 19.00 på fredagen. Vi har sedan ganska fullt program fram till att vi avslutar efter söndagens gudstjänst. Söndagens gudstjänst börjar kl 11.

Pris och boende

Priset för helgen är 250 kronor per person. Avgiften betalas på plats med Swish eller kort. I avgiften ingår mat, boende på ”golv” och övrigt innehåll  under helgen.

Vi bor ”på golv” i Equmeniakyrkan i Borlänge. Så tag med dig saker att sova på och i.

Anmälan

För att kunna vara med på helgen måste du anmäla dig senast 22 mars.

Anmäl dig här! 

Detaljer

Börjar:
3 apr
Slutar:
5 apr
Evenemang Kategorier:
, ,

Arrangör

Equmenia Mitt
E-post:
mitt@equmenia.se
Webbplats:
https://equmenia.se/mitt/

Plats