Laddar Evenemang

  Alla evenemang

  • Det här evenemanget har passerat.

Vi vill bygga nya församlingar!

23 Maj 18:30-21:00
Equmeniakyrkan
Öst
Region Öst

Equmeniakyrkans församlingar har tagit det djärva beslutet att vår kyrka ska ha som mål att grunda 50 nya församlingar och kristna gemenskaper fram till 2025. Det kan kännas både överväldigande och utmanande, men eftersom en djärv och frimodig kyrka växer vill vi i vår region ta tag i den här utaningen. Vår målsättning är att 10 av dessa nya församlingar och kristna gemenskaper ska grundas i vår region. Det är här som du och din församling kommer in i bilden. Det är inte kyrkan eller regionen som grundar nya församlingar. Det är församlingar som grundar nya församlingar.
 
Därför inbjuder vi till två samlingar, den 23 maj i Norrköping och den 30 maj i Nässjö. Där vill vi samtala om och lyssna in hur och på vilket sätt vi tillsammans kan arbeta för att grunda flera nya församlingar i vår region. Vi är övertygade om att resurserna finns i regionens församlingar. Vi vet att behovet av nya församlingar i vårt land är stort.
 
Vi vill också informera om hur det församlingsgrundande arbetet ser ut i Equmeniakyrkan och inspirera och utmana din församling att bli delaktig i den rörelse som detta med församlingsgrundande utgör.
 
 
onsdag 23 maj kl.18.30-21.00, Vidablickskyrkan i Norrköping
onsdag 30 maj kl.18.30-21.00, Nässjö Missionskyrka **INSTÄLLT!**
 

Välj den tid och plats som passar dig bäst. Kvällen är kostnadsfri.
Anmäl dig via mail till Peter Bernhardsson, senast 16 maj.

Kontakt:

Region Öst – Peter Bernhardsson
072-7411511