Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

Webb-baserad styrelsekväll

3 sep 19:00 - 20:30

Informerar om webb-baserad styrelsekväll 3/9 2020

Denna kväll inbjuds styrelser i församlingar och föreningar i Equmeniakyrkan och Equmenia Region Öst att vara delaktiga i en webb-baserad styrelsekväll. Medverkar gör personal från regionen, och det kommer ges tid till både undervisning, samtal i styrelserna, information från Region Öst och gemensam andakt.

Innehåll & upplägg

Det live-sända mötet inleds vid 19.00. Vid detta tillfälle kommer vi testa att mötas via Zoom, i hopp om att få ännu mer dialog och interaktion i mötet. Kvällen kommer innehålla två kortare undervisningspass, med med Ida-Maria Brengesjö, evangelist och Johan Einarsson, föreningsutvecklare. Undervisningen varvas med samtalsfrågor. Utöver detta ges information om vad som händer framöver i regionen. Kvällen avslutas med en andakt.

Frågor som kommer behandlas under kvällen är bland annat: Hur är vi församling och förening där vi befinner oss just nu? Vad har Corona gjort med/för vår gemenskap? Vilka möjligheter och hot ser vi framöver? Både teologi och ”praktik”.

Information om Zoom

Zoom är ett program där tvåvägskommunikation är möjlig och där deltagarna kan se och vid behov höra varandra via datorerna. En person i respektive styrelse behöver ha tillgång till Zoom, och allra första gången programmet används i datorn kan ett program behöva laddas ner. Det är mycket smidigt och går fort. Har du använt Zoom innan på datorn behöver du inte förbereda något särskilt, förutom säkerställd internetuppkoppling, men det kan vara givande att koppla upp dataskärmen på en projektor så att hela styrelsen kan se bra.

Någon i er styrelse behöver därför ha tillgång till ett Facebook-konto som ni kan logga in på, för att därefter klicka er in till vår sida. Där kommer vi klockan 19.00 starta en livesändning som förväntas pågå ca 1,5 timme. Ingen kod eller särskild behörighet krävs för att ni ska kunna följa streamen, och i praktiken kan även icke-anmälda styrelser eller andra intresserade haka på spontant. De är också varmt välkomna såklart, även om innehåller kommer rikta sig till just styrelser.

Anmälan

För att kunna maila ut länken till mötet behöver en från varje styrelse anmäla sig. Anmälan görs via denna länk. 
Det räcker att en person från respektive styrelse fyller i formuläret.

Frågor?

Kontakta
Johan Einarsson församlingsutvecklare, Region Öst
070-230 19 48 

Detaljer

Datum:
3 sep
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategori: