Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Webb-baserad styrelsekväll

4 feb 19:00 - 20:30

Webb-baserad styrelsekväll

Denna kväll inbjuds styrelser i församlingar och föreningar i Equmeniakyrkan och Equmenia Region Öst att vara delaktiga i en webb-baserad styrelsekväll som livesänds från regionkontoret. Medverkar gör personal från regionen, och det kommer ges tid till både undervisning, diskussion i den enskilda styrelsen, information från Region Öst och gemensam andakt.

Det live-sända mötet inleds vid 19.00 och avslutas omkring 20.30 för att möjliggöra för styrelsen att vid behov hinna fortsätta med eget styrelsemöte innan och efter sändningen. Mötet kommer live-sändas via Equmenia och Equmeniakyrkan i Region Östs facebook-sida, som du når via denna länk. Det enda styrelsen behöver ha tillgång till är en dator med internetuppkoppling, någon som har en facebook-inloggning och eventuell projektor.

Program för mötet 

19.00 – Välkommen

19.10 – Undervisningspass 1 med Peter Bernhardsson, Regional kyrkoledare Region Öst

19.30  Diskussionstid och kortare paus i respektive styrelse

19.45 Hälsningar från personalen på Region Öst.

20.00 Undervisningspass 2 med Johan Einarsson, församlingsutvecklare Region Öst

20.20 Avslut och bön

 

Praktisk info

Rent praktiskt kommer live-sändningen ske via vår FB-sida, som ni hittar på denna länk: https://www.facebook.com/equmeniaost/

Någon i er styrelse behöver därför ha tillgång till ett Facebook-konto som ni kan logga in på, för att därefter klicka er in till vår sida. Där kommer vi klockan 19.00 starta en livesändning som förväntas pågå ca 1,5 timme. Ingen kod eller särskild behörighet krävs för att ni ska kunna följa streamen, och i praktiken kan även icke-anmälda styrelser eller andra intresserade haka på spontant. De är också varmt välkomna såklart, även om innehåller kommer rikta sig till just styrelser.

Det kommer gå till så att ni kan se oss på regionkontoret, och för de styrelser som vill rekommenderas att koppla er dator till en projektor så att ni kan se bättre. Prova gärna innan så att ljudet fungerar. Vi inte kommer kunna texta sändningen, men hoppas att ni ska höra och se oss bra! Vi på regionkontoret kommer inte se er, men ni är däremot välkomna att kommentera under tiden.

 

Anmälan 
För att få lite koll på hur många styrelser som kommer närvara önskar vi att varje styrelse meddelar via denna länk. Det räcker att en person från respektive styrelse fyller i formuläret.

Frågor?
Kontakta
Johan Einarsson församlingsutvecklare, Region Öst
070-230 19 48 

Detaljer

Datum:
4 feb
Tid:
19:00 - 20:30
Evenemang Kategorier:
,