Barn och unga

Kyrkan har en stor barnverksamhet som är öppen för alla som vill hitta härlig gemenskap och ha roligt. Vår utgångspunkt finns i den kristna bekännelsen ”Jesus Kristus är Herre”. Vi vill genom vårt arbete presentera det kristna budskapet om Jesus Kristus och uppmuntra barn och ungdomar till en personlig kristen tro och delaktighet i den kristna församlingen och dess verksamhet.

Spårarscout är för dig i lågstadiet som gillar att upptäcka, leka, lära och ge sig ut på äventyr. Läs mer här.

Equmenia är Equmeniakyrkans barn- och ungdomsarbete. Equmenia har sin grund i den kristna tron och erbjuder barn och unga att upptäcka mer av vem Jesus är. Equmenia vill även lägga en grund för att tron på Jesus leder till handlingar som blir till välsignelse för andra. Det är därför som Equmenia finns till.

Equmenia består av cirka 400 lokala föreningar med 19 300 medlemmar över hela Sverige. Varje vecka träffas ledare, barn och ungdomar i en mängd olika aktiviteter som innebandyträningar, scoutkvällar och bönegrupper. Genom aktiviteterna kan Equmenia bli en plats där deltagarna blir sedda och får möjlighet att växa i gemenskap med varandra och Jesus.