Publicerat 

Barnkonferensen – 2019

Barnkonferensen

Kyrkokonferens 2019

Välkommen på Barnkonferens 30/5 – 2/6!

Barnkonferensen pågår torsdag-lördag samtidigt som ombudsmötet. Alla barn är välkomna att delta. Vi kommer att hålla till på Pingstkyrkans nedervåning. Vi äter lunch i Pingstkyrkan med föräldrarna.
Vi delar in oss i två grupper. Åldersgruppen 0 – 9 år och åldersgruppen 10 – 12 år. Barn under 2 år ska ha en vuxen med sig. Anmäl barnen i konferensanmälan. 

För åldern 13-18 finns Ungdomskonferensen

Dagsprogram

9.00-10.00 Drop-in

10.00 Barngudstjänst

11.00 Frukstund/fika och annan aktivitet

12.45  Lunch

14.00 Aktivitetspass

17.00 Slut

Barngudstjänster torsdag, fredag och lördag

Varje dag inleds med en barngudstjänst under ledning av Marie och Samuel Drewitz. Samlingar som fylls med bl.a. Uffes & Addes äventyr, Skattkistans berättelse, Kuliga tävlingar med Greenis, tolleritrix & Dockorna Hugo & Ester. Barngudstjänsterna är torsdag, fredag och lördag.

Aktiviteter

Kyrkokonferensens tema kommer också märkas i barnkonferensens aktiviteter. Pysselaktiviteterna kommer i största möjliga mån göras med redan använt material. Exempel är ormar som görs av gamla slipsar, vad kan man göra av vardagsprodukter i hemmet?

Aktiviteter på annan plats

Torsdag och lördag erbjuds den äldre gruppen aktiviteter på annan plats delar av dagarna. Vi har möjlighet att erbjuda aktiviteter i KFUM:s Ungdomens Hus en dag och Upptech som är ett aktivitetshus. Ungdomens Hus erbjuder klättring, skatepark, m.m. Upptech erbjuder upplevelser och experiment som man själv får göra och upptäcka saker du kanske inte visste om. Mer info kommer!

Barnkalas

Lördagen kommer förutom barngudstjänsten ägnas åt barnkalas för båda åldersgrupperna. Då kommer ni få vara med och förbereda kalaset och på eftermiddagen vara med på kalaset med allt vad det kan innehålla som fiskdamm, lekar, skattjakt och mycket mera. Och inte minst fika.

Söndagsskola 2 juni

På söndagen kommer alla barn kunna vara med på en söndagsskola parallellt med ordinationsgudstjänsten. Söndagsskolan kommer att vara i Idrottshuset.

Foto: Annika Axon Ax