Kyrkokonferens -22

Support & VoteIT

Support & frågor

Välkommen att vända dig till vår support innan och under kyrkokonferensen. På plats i Vårgårda är du välkommen till konferensbyrån vid entrén.

Skicka e-post
kyrkokonferens@equmeniakyrkan.se

Telefonsupport
08-580 031 34
Telefonsupporten är öppen mellan kl 09.00 – 21.00

Kontakta presidiet
Kontakta det föreslagna presidiet via mail på presidiet@equmeniakyrkan.se

Frågor rörande kyrkokonferensen generellt
Victoria Gejrot
victoria.gejrot@equmeniakyrkan.se
08-580 031 60

Frågor kring registrering och ombud
Rebecka Hellqvist
rebecka.hellqvist@equmeniakyrkan.se
08-580 031 76

Mail till ombud

Här samlar vi mail som skickats till ombud i kyrkokonferensen

VoteIT

VoteIT är ett system för digitala konferenser utvecklat i Sverige enligt svensk föreningstradition och för att följa svenska lagar. Systemet har använts i drygt tio år och är väl beprövat.

Konferensen börjar i det digitala verktyget VoteIT onsdagen den 10 augusti. Fredag – söndag 12-14 augusti är konferensen på plats på Tånga Hed i Vårgårda.

De inledande punkterna kommer behandlas i VoteIT och förhandlingarna fortsätter sedan i Vårgårda på lördagen.

Frågor & svar

Ja, även om du tidigare har registrerat dig på equmeniakyrkan.voteit.se behöver du registrera/aktivera din e-postadress igen.

Obs! Tänk på att använda samma e-postadress som du anmälts på för ombud/deltagare.

På vår startsida i VoteIT finns tydliga instruktioner.

Om du har frågor gällande innehållet i konferenshandlingar kontaktar du vår support.

VoteIT är byggt för att vara tillgängligt även för människor med liten datorvana. Det kommer att finnas teknisk support att få både före och under konferensen. Om man har vana av föreningsdemokrati och förstår hur ett årsmöte går till, så säger erfarenheten att man klarar det bra även i denna form.

VoteIT fungerar enligt SRF, Synskadades riksförbund, med skärmuppläsare. SRF har användartestat systemet. VoteIT garanterar inte att det fungerar för alla funktioner.

Equmeniakyrkan håller sig till de lagar och regler som gäller kring personuppgiftshantering. Genom att registrera sig på Equmeniakyrkans VoteIT ger man samtycke till att ens användaruppgifter och aktiviteter sparas samt att de kommer vara synliga för ombud och deltagare under och efter mötet. Alla omröstningar sker med sluten omröstning där det inte går att koppla röst till användare.

Det kommer att finnas en ”Mötesskola” upplagd som man kan öva i. Där kan man rösta i olika frågor, skriva förslag och diskutera. Det finns även en instruktionsfilm som förklarar hur allt går till.