Är du Ungdomsledaren vi söker?

Tjänst: Anställningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.

Tillträde 1 augusti eller enligt överenskommelse.

-Vill du vara med och fortsätta att utveckla Equmeniakyrkan Fiskebäcks

barn- och ungdomsarbete?

Vi är en levande och aktiv församling med ca 620 medlemmar i västra Göteborg som nu erbjuder en heltids tjänst som ungdomsledare i vår församling. Vi har ett stort barn- och ungdomsarbete och vår Equmenia-förening har ca 500 medlemmar. Föreningen består av barnkyrka och söndagsklubb, barnkörer, flera olika scoutgrupper, tweenies, tonår och puls. Vi har en stor bredd, både i åldrar och i verksamheter. Vi anordnar bl. a. olika läger och ungdomsgudstjänster, vi samarbetar ekumeniskt med andra kyrkor i Göteborg och vi vill ständigt utbilda, utmana och utveckla våra ledare. Vi vill fortsätta att uppmuntra detta samtidigt som du får vara med och sätta din prägel.

Vår nuvarande Ungdomsledare kommer att börja studera till hösten, därför erbjuder vi nu en heltidstjänst som ungdomsledare från 1/8 eller enligt överenskommelse. Du behöver aldrig arbeta ensam, du är en del av ett arbetslag med en församlingsföreståndare, omsorgspastor, ungdomspastor, musikledare, många ledare och volontärer. Equmeniakyrkan Fiskebäck är en av de större församlingarna i vårt samfund.

Vi vill att Ungdomsledaren skall finnas mitt i församlingen och equmenia för att inspirera och uppmuntra till delaktighet och växt. Inspirera fler att hitta tro, hopp och gemenskap. Ungdomsledaren har ett tydligt fokus och ansvar för hela vårt barn- och ungdomsarbete tillsammans med vår Ungdomspastor.

  • Dina personliga gåvor är viktiga för oss, vi tror att du:
    • Älskar Jesus – älskar barn och ungdomar
    • Trivs i mötet med andra och skapar nya relationer
    • Är självständig och tycker om att jobba tillsammans
    • Är grundad i din tro – och vill dela din tro

Väcker detta något hos dig?

Sök tjänsten eller hör av dig så får vi pratas vid. Vi vill berätta mer för dig om tjänsten och lyssna på vad du längtar efter och kan tillföra. Du finner mer information och en profil för tjänsten på vår hemsida. Ansökningarna kommer att behandlas fortlöpande så hör gärna av dig direkt, sista ansökan 30/5. Tillträdesdatum 1/8 2021 eller enligt överenskommelse.

Detta kan vara ditt livs mest spännande utmaning, är du Ungdomsledaren vi söker?     

Kerstin Horgby, Ordförande  

horgby@hotmail.com   

0703-36 87 44                                                            

Daniel Demming, Pastor & Föreståndare

daniel.demming@fiskeback.com                                                           

0734-29 04 91

Equmeniakyrkan Fiskebäck

Citrusgatan 16, 426 54 Västra Frölunda

www.fiskeback.com

Region
Väst
Kategori
Ungdomsledare
Anställningstyp
Heltid
Placering
Fiskebäck

Har du frågor?

Vänligen kontakta: