Donsö Missionskyrka söker ungdomspastor

Hösten 2024 hoppas vi ha en ny medarbetare i vårt arbetslag, kanske är det just dig vi behöver! Donsö Missionsförsamling har drygt 500 medlemmar och är en del av Equmeniakyrkan. Församlingen har ett stort arbete bland barn, ungdomar, unga vuxna och äldre. Vårt mål är att ha Jesus i centrum och vara en utsändande församling.

Vi söker dig:
Som har pastorsutbildning. Du kommer ingå i ett arbetslag på 4-5 personer och vara ansvarig för barn- och ungdomsarbetet tillsammans med ca 100 engagerade ledare i alla åldrar. Att utrusta, träna och leda unga till en stabil tro och ansvarsfullt ledarskap kommer vara en viktig del av ditt arbete. Givetvis kommer du också predika och vara med att utforma gudstjänstlivet.

Om oss:
Församlingen finns på Donsö som är en levande ö i Göteborgs södra skärgård. Ön har 1600 åretruntboende och närhet till grundskola, affär och vårdcentral m.m. Förutom vårt barn- och ungdomsarbete är vi tacksamma för den glädje och det engagemang som präglar vår församling samt vårt rika musikliv där alla åldrar är delaktiga. Vi samarbetar med många olika kyrkor i Göteborgsområdet, särskilt på barn- och ungdomssidan.

Besök gärna våra instagram: @ungdonso och @donsomissionskyrka.

Om tjänsten:
Tjänsten är en tillsvidareanställning 50-100% enligt överenskommelse
(6 månaders provanställning). Har du frågor kontakta pastor och föreståndare Lisa Kristensson, 0739-930833.

Ansökan med CV, personligt brev och 2 referenser skickas till: forestandare@donsomissionskyrka.org
Ansökningar behandlas löpande.

Region
Väst
Kategori
Ungdomspastor
Anställningstyp
Deltid, Heltid, Tillsvidareanställning
Placering
Donsö

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Lisa Kristensson

Pastor och föreståndare

forestandare@donsomissionskyrka.org

0739-93 08 33