Equmenia Hässelby söker projektledare till projekt ”Redo för livet” 50 %

Vill du göra skillnad för barn och unga i ett av västra Stockholms utsatta område? Tillsammans med dig vill vi göra barn och unga i vårt närområde redo för livet!

”Redo för livet” är en satsning på att skapa och erbjuda meningsfulla fritidsaktiviteter för barn och unga i Hässelby. Vi drar igång hösten 2024 och söker nu dig som kan leda och genomföra arbetet i nära samarbete med redan etablerad verksamhet i Equmenia Hässelby.

I ”Redo för livet” vill vi möta barn och unga i åldrarna 10 – 16 år i en öppen eftermiddagsverksamhet ett par gånger i veckan med syftet att de ska stärka sina kunskaper i att ta ansvar för sig själva och för andra, nu och i framtiden. Metoderna vi kommer att använda är scouting och gaming.

Du kommer att arbeta tillsammans med övriga anställda i Equmeniakyrkan Hässelby. Volontärer från Equmenia Hässelby och Equmeniakyrkan Hässelby kommer också att kunna bidra i verksamheten. Du rapporterar till projektets styrgrupp.

”Redo för livet” är en nysatsning för oss i Hässelby. Det betyder att det krävs både uppfinningsrikedom och uthållighet av dig som projektledare. Utöver det vill vi att du har erfarenhet av att leda barn- och ungdomsgrupper, erfarenhet av scouting och eller gaming samt att du har erfarenhet av utveckling av verksamhet. Har du projektledarerfarenhet är det meriterande.

Som person vill vi att du är driven och kan arbeta både självständigt och i grupp. Du har lätt att skapa kontakt med människor som du inte mött tidigare. Projektet är ett uttryck för den tro som Equmeniakyrkan står för och vi vill att du delar den.

Anställningen är en projektanställning på upp till 50 % från den 15 augusti t o m 30 juni 2025 med möjlighet till förlängning så länge det finansiella stödet tillåter.

För mer information om Equmenia Hässelby och Equmeniakyrkan Hässelby se våra hemsidor.

Frågor kan ställas till församlingens ordförande Mikael Skaghammar (mikael.skaghammar@gmail.com, 070-716 47 99) eller till styrgruppen via Anneli Liljemark (anneli@equmeniahasselby.se). Skicka din ansökan till anneli@equmeniahasselby.se. Vi intervjuar löpande.

Sista ansökningsdatum
2024-08-11
Region
Stockholm
Kategori
Barn & ungdom, Ledare / projektledare, Ungdomsledare
Anställningstyp
Projektanställning
Placering
Hässelby

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Mikael Skaghammar

Församlingsordförande

mikael.skaghammar@gmail.com

0707-16 47 99

Anneli Liljemark

Ordförande projektets styrgrupp

anneli@equmeniahasselby.se

0707-21 02 32