Equmeniakyrkan Arvika söker pastor och föreståndare

Kom och arbeta tillsammans med oss!

I Equmeniakyrkan Arvika är vi på gång! Nu söker vi en eller två medarbetare, varav en pastor och församlingsföreståndare, som tillsammans med församlingen och kollegor vill utveckla det vi har och förverkliga det vi drömmer om. Det handlar om:

• Gudstjänsten. Vi vill att gudstjänsten ska vara en mötesplats där predikan, sång, musik och andra kreativa uttryck bildar en helhet. Vi vill också utveckla andra former av gudstjänster och samlingar.
• Barn, ungdomar och familjer. Vi har ett bra arbete som vi är glada för, men vill utveckla familjearbetet (familjer ser olika ut) och ett generationsöverskridande arbete.
• Diakoni. Vi vill göra skillnad för människor som lever i utsatthet i Arvika.

Arbeta i team

Hos oss arbetar du inte ensam. Teamet består idag av pastor, nyanställd diakon och ungdomsledare. Viktigt för oss är därför att du har god samarbetsförmåga, social kompetens och flexibilitet. Stor vikt läggs naturligtvis vid personlig lämplighet.

Equmeniakyrkan Arvikas uppdrag är att i ord, handling och gemenskap ”Göra Jesus Kristus känd, trodd och efterföljd”. Vi strävar efter att leva hållbart med ansvar för Guds skapelse. Församlingen består av drygt 300 medlemmar med många unga familjer. På söndagar firar vi självklart gudstjänst, då samlas också barnen till Söndagstimme. Under veckan har vi barn- och ungdomsgrupper, träffar för äldre, körövningar, bönesamlingar med mera. Det ekumeniska samarbetet är gott.

Arvika är en kommun i västra Värmland där det bor ca 26 000 invånare. I kommunen finns tre Equmeniaförsamlingar och vår strävan är att utveckla samarbetet mellan församlingarna så att vi tillsammans finns för alla som bor i kommunen.

Arvika är en kulturkommun med fokus på konst, hantverk och musik. Staden ligger vid Glafsfjorden med många möjligheter till ett rikt friluftsliv.

Vid frågor, kontakta Elisabet Björklund, ordförande. 070-6251175

Vi söker dig som vill jobba heltid, men annan omfattning av tjänst kan diskuteras.

Tillträde efter överenskommelse.

Skicka din ansökan via mail till jobb@equmeniakyrkanarvika.se

Vi vill ha din ansökan senast 15 oktober. Vi har påbörjat intervjuer med sökande, men tar fortfarande emot fler ansökningar. Tveka därför inte att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Sista ansökningsdatum
2022-10-15
Region
Svealand
Kategori
Föreståndare, Pastor, Ungdomspastor
Anställningstyp
Deltid, Heltid, Tillsvidareanställning
Placering
Arvika

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Elisabet Björklund

ordförande

0706-25 11 75