Equmeniakyrkan Åsenhöga söker pastor och församlingsföreståndare

Drömmer du om att få vara i en församling som önskar och längtar efter att mötet med Jesus skall förvandla mig, dig och världen?

Då är du välkommen att söka tjänsten som pastor och föreståndare hos oss i Equmeniakyrkan Åsenhöga!

Vi är en levande och aktiv landsbygdsförsamling som vill vara en gemenskap som pekar och visar på Jesus Kristus. Som i det vi gör och är präglas av kärleken ifrån Jesus.

Vi är ca 140 medlemmar. Vi firar gudstjänster, sång- och musik i olika grupper, tonår, bibelstudium, konfirmation m.m.

Åsenhöga är ett litet samhälle i Gnosjö kommun i Småland. Gnosjö kommun är en livskraftig kommun med ovanligt många småföretag och arbetstillfällen. Åsenhöga ligger cirka 45 minuter söder om Jönköping och cirka 30 minuter nordväst om Värnamo. I Åsenhöga finns en bra skola (Åk 0-6) och en helt ny förskola med cirka 40 platser. Bygden lever i allra högsta grad och mitt i byn finns vår fräscha och ändamålsenliga kyrka.

Vi vill vara en arbetsgivare, som är mån om att vi skall erbjuda en bra arbetsplats där du har goda möjligheter att påverka ditt arbete och arbetssituation. Vi erbjuder en pastorsbostad och ser det som naturligt att du bor och finns i vår bygd.

Vi vill och vi längtar efter att Equmeniakyrkan i Åsenhöga skall vara en naturlig plats i bygden. Vi vill erbjuda en öppen famn till alla som vill söka sig nära tron på Jesus Kristus! Vi jobbar nära andra församlingar i Åsenhöga med omnejd.

Till detta behöver vi en pastor och herde som är med i vår resa framåt. Vi önskar att du vill vara med och hjälpa oss att växa i tro och kunskap, och att du med din gåva får vara herde och leda oss mot framtiden. Vi vill erbjuda dig en spännande tjänst med stora möjligheter att växa i din roll som pastor och föreståndare. Vi tror och hoppas att du tillsammans med oss får vara med och se hur vi växer och tar oss an behov och utmaningar som ligger framför.

Tjänsten är på 50-100% och tillträde efter överenskommelse.

Besök gärna vår hemsida www.equmeniakyrkanasenhoga.se

Ansökan med personligt brev och CV skickas till:

Rekryteringsgruppen via Olof Forsberg olof@swemix.com eller per post till Olof Forsberg, Högafors, 335 93  Åsenhöga

Telefon: 0705-56 74 11

Varmt välkommen med din ansökan.

Region
Öst
Kategori
Församlingsföreståndare, Pastor
Anställningstyp
Deltid, Heltid
Placering
Åsenhöga