Equmeniakyrkan Gotland söker sommarpastor/diakon på 75-100%

Equmeniakyrkan Gotland söker en sommarpastor/diakon till vår vackert belägna sommargård Snäckan på västra Gotland i Klintehamn. Snäckan är en händelserik plats under sommaren där vi ordnar gudstjänster, konfirmationsläger, musikkvällar, Gotlandskonferensen, barnaktiviteter och har också öppet café med mötesplats för både öbor och turister.

Vi söker dig som håller på att utbilda dig till pastor eller diakon eller har erfarenhet av ungdomsledaruppdrag och som vill ingå i sommarens team på Snäckan. Tjänsten är under sommaren och på 75-100% enligt överenskommelse.

Helst ser vi att du kan börja tjänsten i mitten av juni för att kunna delta som ledare på vårt konfirmationsläger och fortsättningslägret Läsa Mera. Under dessa läger kommer du bland annat få möjlighet att undervisa, tjäna i samtal, ge stöd för deltagarna och hålla i andakter. Du kommer att ingå i ett team ledare med stor erfarenhet som gärna stödjer dig i din uppgift.

Övriga sommarveckor kommer du leda våra ungdomskvällar med beachvolleyboll, fika och umgänge. Du ansvarar för organiseringen av kvällen, gemenskapen och andakten i slutet av kvällen.

Du kommer också vara delaktig på våra musikkvällar med andakt och söndagsgudstjänster där vi hoppas att du vill dela tankar om tro eller predika. Beroende på vad vi kommer överens om för tjänstegrad kan tjänsten också komma att innehålla praktiskt arbete på vår sommargård.

Vi kan erbjuda dig ett enkelt boende med gångavstånd till vattnet och samhället Klintehamn. Det finns goda bussförbindelser till Visby. För mer information om Snäckan, se www.snackan.nu.

Känns detta intressant? Varmt välkommen med en ansökan och tveka inte att höra av dig till oss med frågor. Vi ser fram emot en kontakt.

Kontakt: Styrelsen i Equmeniakyrkan Gotland,

Mats Björkqvist, 073 079 78 02, Johanna Wolter, 0739253867, maila info@snackan.nu

Sista ansökningsdatum
2024-05-04
Region
Stockholm
Kategori
Diakon, Pastor, Ungdomsledare, Ungdomspastor
Anställningstyp
Säsongsanställning
Placering
Gotland

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Johanna Wolter

0739-25 38 67