Equmeniakyrkan Huskvarna söker ungdomsledare

Vi tror att du kan vara vår nästa ungdomsledare. Tonår, scout, konfirmation och gudstjänster är aktiviteter som du uppskattar att vara en del av. Vi tror att du har dom egenskaperna som krävs för att möta ungdomar där dom är i livet. Att du kan dela med dig av din tro på Jesus Kristus och samtidigt vara en förebild för ungdomar i Huskvarna.

·       Du har en personlig tro på Jesus Kristus

·       Du är bra på att skapa och fördjupa relationer

·       Du är bra på att samarbeta

·       Du tar egna initiativ 

Spelar du något instrument är det ett plus, men inget måste. Har du körkort och bil ser vi även det som ett plus. Har du tidigare arbetat som ungdomsledare, anställd eller på din fritid i någon barn-eller tonårsgrupp, är det också positivt.

Vi är Equmeniakyrkan i Huskvarna. Vår kyrka ligger mitt i stan. Vi möter varje vecka ca 100 barn och ungdomar. Våra anställda är pastor, barn och familjekonsulent och så kanske just du, som ungdomsledare. Och så är vi självklart ett stort gäng som är ledare i equmenia på vår fritid.

Se filmen på Youtube.

Titta även på vår hemsida, equmeniakyrkanhuskvarna.se där finns mer information om oss som församling och equmeniaförening.

Vi behöver dig på 50%, kanske kan du kombinera tjänsten med studier.

Vi hoppas att du känner en längtan att tillsammans med oss berätta om Jesus och vara en förebild för ungdomar i vår stad. Skicka ett personligt brev där du beskriver dig själv och ett CV där du punktar upp vilka tidigare erfarenheter och jobb du haft.  Mejla detta till stefanengberg1954@gmail.com   Senast den 15/6.

Vi ser fram emot att träffa dig!

Sista ansökningsdatum
2023-06-15
Region
Öst
Kategori
Barn & ungdom, Equmenia, Ungdomsledare
Anställningstyp
Deltid
Placering
Huskvarna

Har du frågor?

Vänligen kontakta: