ungdomar vid eld

Equmeniakyrkan Jonsered söker ungdomsledare

Equmeniakyrkan Jonsered söker ny ungdomsledare från och med hösten 2021. Vill Du jobba i en liten församling med stort hjärta är detta en tjänst för Dig.

Equmenia Jonsered har idag verksamheter som söndagsskola, scout, konfirmation, och i höst siktar vi på att dra igång med café för ungdomar samt en efterkonfagrupp. Vi har ett stort konfirmationsarbete tillsammans med Equmeniakyrkan i Sävedalen.

Tjänstens tyngdpunkt ligger på ungdomsarbetet och det finns möjligheter att anpassa tjänsten efter Dina egna önskemål, kvalitéer och det som Du känner är viktigt och ”brinner” för.

Vi söker

Vi söker Dig som har stort intresse av att arbeta med ungdomar och dela med Dig av Din kristna tro. Du bör kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt samtidigt som Du har lätt att samarbeta med andra. Bibelskola, teologistudier eller liknande ses som meriterande. Du kommer att ha vår pastor som närmaste kollega och stöd i arbetet. Vi ser gärna att Du som anställd hos oss går Equmenias ungdomsledarutbildning.

Equmeniakyrkan Jonsered

Equmeniakyrkan Jonsered är nästan 100 medlemmar och har en medelålder på drygt 45år, vilket betyder en relativ ung församling med många barnfamiljer. I barn och ungdomsarbetet finns det ca 35 barn, 10 ungdomar och årets konfirmationsgrupp var 45st.

Jonsered

Jonsered är en tätort i Partille kommun, 15 kilometer öster om Göteborg. Antalet invånare är ca 950. Bra förbindelser till Göteborg så som tåg (10min) och buss (25min).

Arbetstid/varaktighet

Deltid 50% tillsvidare

Lön

Fast lön

Kontaktperson

Martin Holmudd 0708-581976, ordförande Equmeniakyrkan Jonsered

Ansökan

Ansökan skickas senast 2021-06-11 till martin.holmudd@gmail.com.

Arbetsgivare

Equmeniakyrkan Jonsered
Jonseredsvägen 11
433 75 Jonsered                                  

www.equmeniakyrkanjonsered.se

Sista ansökningsdatum
2021-06-11
Region
Väst
Kategori
Ungdomsledare
Anställningstyp
Deltid
Placering
Jonsered