Equmeniakyrkan Kaxholmen söker ungdomsledare på heltid

Vi söker dig som vill vara med och leda och forma ett barn- och ungdomsarbete där alla får växa i gemenskap med varandra och Jesus.


Vår önskan är att du i din roll som ungdomsledare ska vara en relationsskapare med främst barn och ungdomar som finns i vår närhet. Att du har en personlig tro på Jesus ser vi som självklart, men vi önskar också att du har förmågan att ta ansvar för att planera och genomföra våra olika verksamheter. Tillsammans är ett ledord för hur du vill arbeta, och då i samarbete med övriga ledare och anställda.
Utifrån dina förmågor och intressen skapar vi en grund för din tjänst, samtidigt som de möter behoven i vårt arbete. Viktiga, regelbundna aktiviteter hos oss är just nu söndagsskola, scoutverksamhet, tonår, konfirmation och smågrupper. Tonvikten i tjänsten ligger framför allt på Tonår och Konfa.

Både församlingen och Equmenia vill vara en gemenskap där alla känner sig hemma och kan vara sig själva. En kyrka där hela livet får rum. I centrum finns tron på Jesus Kristus och en längtan att dela livet med honom. Därför firar vi (barn, unga och vuxna) också gudstjänst varje söndag och tror att varje möte som för oss närmare varandra, också för oss närmare Gud. En grundläggande uppgift för dig är att både bidra till och gynna sådana möten.

Vi tror inte att vi har hela sanningen om Gud och världen, men tillsammans med dig vill vi hjälpa barn och unga att dela sin tro och liv med varandra, och på det sättet komma ett steg närmare.
Equmeniakyrkan i Kaxholmen har ungefär 260 medlemmar och en livlig barn- och ungdomsverksamhet. Kaxholmen ligger 8 km norr om Huskvarna.

Om du känner att tjänsten passar dig är du välkommen att kontakta Martin Elonsson på mobil 0709-25 39 30.
Vi vill ha din ansökan via e-post till martin.elonsson@hotmail.com så snart du kan. Ansökningarna behandlas löpande, men vi räknar med att tillsättning sker cirka 15 augusti, eller efter överenskommelse. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%.

Region
Öst
Kategori
Barn & ungdom, Ungdomsledare
Anställningstyp
Heltid, Tillsvidareanställning
Placering
Kaxholmen

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Martin Elonsson

personalutskottet

martin.elonsson@hotmail.com

0709-25 39 30