Equmeniakyrkan Kvillsfors söker pastor

Equmeniakyrkan i Kvillsfors är en aktiv församling med lång tradition inom Svenska Missionskyrkan som vill uppmuntra och tjäna varandra och vår Herre.

Idag har vi församlingsliv och verksamhet som når många människor i vår bygd. Vi tror att relationer är en viktig väg att nå ut med evangeliet om vår Herre Jesus Kristus och vill vara en gemenskap som möter de behov som finns hos människor i livets olika skeenden.

Vi drömmer om att fler människor skall komma till tro på Jesus Kristus och dela vår gemenskap. Vi strävar efter att vara en församlingsgemenskap som gör skillnad både här i bygden och i vår värld. Vi vill vara en öppen kyrka för alla.

Vi tror att du är utbildad pastor & vill vara med och leda oss in i framtiden och med Guds hjälp utrusta oss till att ta vara på alla de möjligheter vi har som församlingar. Vi önskar att du kan vara vår herde och undervisare till att förstå mer av vad tron på Jesus är. Vi hoppas att du vill bygga goda djupa relationer med människor i vår byggd, är ekumenisk och vill samarbeta med andra kyrkor.

Vårt erbjudande är ett spännande arbete på 100 % anställning med massor av möjligheter, men kan också vara öppna för annan anställningsgrad. Vi tror att vi är goda, professionella och inlyssnande som arbetsgivare, och ser fram emot att få möta dig eller er för ett samtal.

Kvillsfors är ett samhälle 2,5 mil öster om Vetlanda.
Vi är en gemenskap av församlingar som präglas av öppenhet, omsorg, enkelhet & gemenskap runt bönen & bibelläsningen.

Besök gärna våra hemsidor för mera information http://equmeniakyrkan.se/kvillsfors/
http://equmeniakyrkan.se/jarnforsen/

Du är också välkommen att ringa församlingens ordförande Håkan Helgesson tfn 070-561 59 16.

Ansökan sänds till:
ordförande Håkan Helgesson hakan.helgesson@metsagroup.com

Se alla lediga tjänster

  • Region Öst
  • Organisation Equmeniakyrkan
  • Kategori Pastor
  • Anställningstyp Heltid
  • Placering Kvillsfors