Equmeniakyrkan Motala & Sjökumla Missionsförsamling söker 100% pastor/diakon med inriktning barn-ungdom-familj

VAR MED OSS OCH GÖR JESUS KÄND I MOTALA MED OMNEJD

Är du pastor eller diakon eller har motsvarande kompetens? Vill du gå in i en heltidstjänst där du tillsammans med oss gör Jesus känd bland barn, unga och familjer så att våra församlingar kan växa? Då kan du vara den vi söker.

Vi är två församlingar i Motala och dess närhet som är anslutna till Equmeniakyrkan och som uppskattar kreativa uttryck. Vi har ett brett barn- och ungdomsarbete och söker dig som kan hjälpa oss och att vidareutveckla detta genom att inspirera, bygga relationer och skapa mötesplatser.

Motala är Östergötlands sjöstad och erbjuder en fantastisk kombination av stad, natur och landsbygd. Equmeniakyrkan Motala och Sjökumla Missionsförsamling har tillsammans drygt 200 medlemmar. Församlingarna har en lång historia av gemenskap och samarbete. I Motala hittar du en nybyggd kyrka nära Varamons långa sandstrand. Här finns även café och camping. I Sjökumla, en halvmil utanför Motala, hittar du ett varmt och välkomnande missionshus med gamla anor.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som fördelas med cirka 50% i vardera församlingen. Du kommer att få jobba i team med anställd pastor och administratör.

Vi vill att du är utbildad pastor eller diakon eller har motsvarande kompetens. Personlig lämplighet och tidigare erfarenhet av liknande arbete väger också tungt i vår bedömning. Tjänsten förutsätter att du har B-körkort och egen bil.

Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan skickas till Åsa Kindevåg, ordförande i Equmeniakyrkan Motala: ordf@equmeniakyrkanmotala.se

Sista ansökningsdatum
2022-10-31
Region
Öst
Kategori
Barn & ungdom, Diakon, Pastor
Anställningstyp
Placering
Motala, sjukumla

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Lasse Andersson

församlingsföreståndare Motala

072-550 01 33

Åsa Kindevåg

ordförande Motala

070-517 87 12

Jakob Andersson

ordförande Sjökumla

070-555 51 73