Equmeniakyrkan Södertälje söker Ungdomsledare/ungdomspastor och musikledare

Vi söker dig som ser en positiv utmaning i att kommunicera kristen tro och kristet liv med barn, unga och unga vuxna i en mångkulturell miljö.

Equmeniakyrkan Södertälje vill stärka arbetet bland barn och unga och vi hoppas hitta dig som är lite av en pionjär i detta. Vi önskar att du gillar att lyssna in behov och skapa dialog och därifrån forma aktiviteter för den här gruppen, samt att du kan organisera, planera, genomföra och kommunicera dessa. Här finns utrymme för nytänkande!

Din utbildningsbakgrund kan variera men du behöver ha någon form av teologisk grundutbildning och känna en glädje i att undervisa utifrån denna då det finns en stark efterfrågan på detta i vår kyrka.

Som person tror vi att du är trygg, positiv, kommunikativ, strukturerad och engagerad. Du blir en del i ett personalteam på fem här i vår kyrka, och parallellt med den här tjänsten söker vi även en musikledare på 60%, så tanken är att du ska få arbeta med ett inspirerande team!

Om den här rollen låter intressant för dig – mejla in din ansökan med personligt brev och CV till Equmeniakyrkan Södertälje på adress exp@equmeniakyrkantelge.se senast den 14 april 2023.

Sista ansökningsdatum
2023-04-14
Region
Stockholm
Kategori
Barn & ungdom, Equmenia, Ledare / projektledare, Ungdomsledare, Ungdomspastor
Anställningstyp
Deltid, Heltid, Tillsvidareanställning
Placering
Södertälje

Har du frågor?

Vänligen kontakta: