Equmeniakyrkan söker Kommunikatör 100%

Vi söker nu en kommunikatör på heltid till vår kommunikationsenhet.

Vill du arbeta i ett kreativt och socialt gäng på ett nyöppnat kontor i centrala Göteborg så läs vidare här.

Tjänsten innebär både strategiskt och operativt arbete på en liten enhet där vi ofta täcker upp för varandra. Avdelningens uppdrag i kyrkan är både drivande och stödjande. Det handlar om intern kommunikation – för att stärka gemenskap, tillit och informationsutbyte samt extern kommunikation som opinionsarbete och att föra kyrkans röst i samhället. Vi är ett stöd till kyrkan som helhet med församlingar, regional, nationell och internationell enhet. Då Equmeniakyrkan finns i hela landet och är en del av den världsvida kyrkan kan det bli en del resande.

Arbetsuppgifter

I rollen som Kommunikatör kommer du att arbeta mycket med text men också bild och rörlig media för webb, trycksaker och sociala medier. Du kommer att driva ett antal parallella projekt och event där det är viktigt att ha god lyhördhet.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig med högskoleexamen inom medie- och kommunikationsvetenskap, journalistik eller motsvarande. Du har en bred kompetens inom kommunikation, eftersom du kommer att arbeta med både operativa och strategiska frågor. Du är kreativ, flexibel och har lätt för att samarbeta, men arbetet kräver också självständighet och egen drivkraft.

Det är meriterande om du har:

  • tidigare erfarenhet av att skriva kommunikativa text
  • erfarenhet av arbete som kommunikatör på en övergripande nivå
  • goda kunskaper i WordPress
  • god kännedom om församling

För att du ska trivas och ha rätt förutsättningar att leverera i rollen tror vi att du är en ”doer” som är van att arbeta med produktion av material i ett högt tempo och gillar att arbeta med parallella projekt. Rollen ställer stora krav på att du klarar av att arbeta självständigt där du gillar att ta egna beslut.

Om du känner igen dig i denna beskrivning, tveka inte att höra av dig till oss med din ansökan. Tjänsten är på 100% och är en tillsvidareanställning.

För mer information om tjänsten, kontakta kommunikationschef George Olvik 08-580 031 35.

Sista ansökningsdag är den 10 augusti.

Din ansökan skickar du till george.olvik@equmeniakyrkan.se.

Se alla lediga tjänster

  • Sista ansökningsdatum 2020-08-10
  • Region Nationellt, Väst
  • Organisation Equmeniakyrkan
  • Kategori Kommunikation
  • Anställningstyp Heltid, Tillsvidareanställning
  • Placering Göteborg