Equmeniakyrkan TRE söker Ungdomsledare 80-100%

Equmeniakyrkan TRE, som består av församlingarna i Tåstorp, Rensvist och Eggvena söker tillsammans med Equmeniakyrkan Lagmansholm en ungdomsledare.

Tjänsten är 80–100% med start under våren 2024.

Församlingarna, som är belägna på landsbygden runt Herrljunga och Vårgårda tätorter, arbetar aktivt tillsammans i en väl fungerande församlingskrets. Equmeniakyrkan TRE har under många år delat pastor och ungdomsledare med Equmeniakyrkan Lagmansholm.

Då vår nuvarande ungdomsledare valt att läsa vidare söker vi nu en ungdomsledare som kan jobba med våra glada ungdomar. I vårt ungdomsarbete finns ett 80-tal ungdomar i alla åldrar, i bland annat scout och tonårsverksamhet. Vi vill att du som söker kan hänga med ungdomarna och förmedla tro på Jesus.

Församlingarna har en gemensamt anställd pastor, Mattias Lyckelid, som kommer att vara din mentor tillsammans med ett personalutskott ur styrelsen. Du kommer ingå i ett arbetslag tillsammans med ungdomsledare i församlingar i närheten och tillsammans utvecklar ni ett aktivt föreningsliv tillsammans med engagerade ledare. Du kommer också att vara engagerad i konfirmationsarbetet.

Vi samarbetar med Equmeniakyrkan Vårgårda där också arbetsplatsen är förlagd. B-körkort och tillgång till egen bil är ett krav.

Omfattning: 80-100 % tillsvidareanställning med förtroendearbetstid.

Tillträde: Efter överenskommelse.

Intervjuer kommer att hållas löpande.

Besök gärna vår hemsida för mera information om vårt arbete och våra församlingar. http://www.equmeniakyrkantre.se

Du är också välkommen att ringa Hugo Westlin telefon 0793-402850.

Ansökan sänds till

Hugo Westlin Bråttensby Skattegården 1 524 91 Herrrljunga.
Eller via e-post till hugo.westlin@telia.com

Varmt välkommen med din ansökan!

Region
Väst
Kategori
Barn & ungdom, Equmenia, Ungdomsledare
Anställningstyp
Allmän visstidsanställning
Placering
Herrljunga , Vårgårda

Har du frågor?

Vänligen kontakta: