Equmeniakyrkan Vårgårda söker vikarierande barn- och ungdomsanställd!

Equmeniakyrkan Vårgårda söker ny barn- och ungdomsanställd

Vår barn- och ungdomspastor skall vara föräldraledig och nu letar vi efter rätt ersättare. Vi söker antingen dig som är eller har jobbat som pastor, eller dig som vill jobba som ungdomsledare. Vi önskar att du börjar din tjänst i samband med sommaren 2021, men är det bättre för dig och oss finns möjlighet att du kan dra igång både innan och efter sommaren.

Först och främst skall du ha en stor kärlek till Jesus Kristus och vilja följa honom. Du skall tycka om att arbeta med ungdomar, vi önskar att du som söker tjänsten är en ledare och att du tror på den lokala församlingen. Tjänsten handlar främst om att vara en central ledare i församlingens ungdomsarbete och du kommer få arbeta med ungdomssamlingar, konfirmation, bönegrupper, olika läger och en del annat.

Tjänsten är på 75-100% och du kommer ingå i ett arbetslag med föreståndare, ungdomsledare, omsorgsmedarbetare och administratör. Du kommer även få arbeta tillsammans med många ideella ledare i olika grupper och konstellationer.

Församlingen har ungefär 400 medlemmar där barn och unga utgör en betydande del. I Vårgårda kommun finns det många kyrkor och församlingar och gemensamt och ekumeniskt arbete mellan kyrkor och församlingar är viktigt. Du kommer bland annat ha flera ungdomsledarkollegor i grannkyrkorna.

Det finns naturligtvis en stor risk att församlingens arbete under en längre period fortsätter påverkas av pandemin, men vi jobbar redan nu med att kunna mötas på sätt som gör det möjligt för oss. Självklart drömmer vi om att kunna mötas fysiskt igen så snart som möjligt.

Skicka din ansökan till: john@equmeniakyrkanvargarda.se

Har du frågor vänd dig till församlingens föreståndare

John Eidering på ovanstående mailadress eller på 070-8494258.

Rekrytering sker löpande, men vi önskar att få din ansökan senast 15 mars.

Se alla lediga tjänster

  • Sista ansökningsdatum 2021-03-15
  • Region Väst
  • Kategori Barn & ungdom
  • Anställningstyp Deltid, Heltid, Vikariat
  • Placering Vårgårda