Equmeniakyrkan Växjö söker studentpastor


Equmeniakyrkan i Växjö består idag av omkring 400 medlemmar. Vi vill vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar mig, dig och världen. Här delar vi frågorna om livet och den kristna tron. Vi ser det som viktigt att vara närvarande bland studenter på Linnéuniversitet i Växjö. Vi vill utveckla ett ekumeniskt studentarbete som bjuder in till Equmeniakyrkan Växjös och andra församlingars gemenskap.

Tillträde snarast deltid 50%.

Du ingår i vårt medarbetarteam med pastor, två diakoner, ungdomsledare och farsievangelist. Du är också en del av Universitetskyrkan på Linnéuniversitetet. Fokus ligger på närvaro på Linnéuniversitetet för att forma och inbjuda till gemenskap och mötesplatser för tro och fördjupning av det kristna livet, till exempel gudstjänster, retreater, Alpha-kurser och smågrupper. Dessutom erbjuder studentpastor själavård, enskilda samtal och bikt. Du är en viktig länk mellan studenterna och Equmeniakyrkan Växjö och andra kristna församlingar.

Läs mer om oss på equmeniakyrkanvaxjo.se, Facebook och Instagram.

Välkommen att höra av dig till Magnus Svensson 0705-845800. Ansökan med CV och personligt brev e-postas till magnus@saltas.se ansökan behandlas fortlöpande.

Sista ansökningsdatum
2023-03-31
Region
Öst
Kategori
Studentpastor
Anställningstyp
Deltid
Placering
Växjö

Har du frågor?

Vänligen kontakta: