Equmeniakyrkan Vikingstad söker en medarbetare

under vår pastors föräldraledighet från början av 2025. Tjänsten är på heltid eller deltid.

Equmeniakyrkan i Vikingstad är en församling som har ca 90 medlemmar i åldrarna från 15 år till 94 år.  Vi finns i Vikingstad som är en förort till Linköping med pendeltåg som tar dig till Linköping på 8 minuter. Vikingstad är ett växande samhälle med flera nyinflyttade med ”kyrkan mitt i byn”.

Flera barnfamiljer har på senare år anslutit sig till församlingen vilket gör att gudstjänsterna ofta fylls av härligt barnsorl.

Vi söker nu en medarbetare, gärna med intresse för barn och barnfamiljer. Vi är i en period där vi genom olika arrangemang söker kontakt med hela samhället och ser gärna att du som vill vara med oss också ser det som värdefullt att vara en kontakt utåt i samhället. Vi har visst samarbete med Svenska kyrkan och ser det som värdefullt också. I församlingen har vi sedan tidigare en deltidsanställd diakon, som arbetar främst med äldre i och runt vår församling.

Är du intresserad att veta mer hör av dig till vår föreståndare Gustav Gillsjö, gustav@equmeniakyrkanvikingstad.se  0708-11 37 84  eller vår ordförande Per-Olof Öfverstedt, per-olof@ofverstedt.se  0705-27 48 37

Region
Öst
Kategori
Anställningstyp
Deltid, Heltid, Vikariat
Placering
Vikingstad

Har du frågor?

Vänligen kontakta:

Per-Olof Öfverstedt

Ordförande

per-olof@ofverstedt.se

0705-27 48 37